Близнакът на Елвис

Сряда, 18 Септември 2013 17:50 Публикувана в Кабаре Прочетена 1041 пъти

Представете си за момент, че светът мoжеше да има двама крале на рока. Това би било напълно възможно, ако близнакът на Елвис Пресли не беше умрял при раждането им.

Аштън Къчър, Скарлет Йохансон и Кийфър Съдърланд обаче имат живи близнаци. За съжаление, братът на Аштън страда от церебрална парализа и още като дете е претърпял и сърдечна трансплантация. Той всъщност е причината Къчър да се насочи към шоубизнеса. Младият актьор е смятал, че това е начинът да спечели пари и да плаща високите медицински разходи на брат си.

SJohanssonHunter

Един от най-големите поддръжници на американския президент Барак Обама е Скарлет Йохансон. Това е начинът, с който тя  подкрепи близнака си Хънтър. Братът на актрисата активно се занимаваше с предизборната кампания на Барак. През февруари двамата близнаци бяха сред най-запалените участници в благотворителните мероприятия за набиране на средства. Злите езици твърдят, че Скарлет е имала и лична изгода подкрепяйки каузата на брат си. Част от жълтата преса твърдеше, че холивудската звезда е натрупала много политически контакти, които биха могли да й бъдат полезни по всяко време.

Малко известен е фактът, че Доналд Съдърланд има близнаци. Синът му –  актьорът Кийфър Съдърланд , който напоследък стана изключително популярен в ролята си на агент Джак Бауер в сериала „24“, има сестра Рейчъл. Тя също работи в шоубизнеса, но зад камера - отговаря за кастинга на редица телевизионни и филмови продукции.

До тук с близнаците. Много от холивудските звезди обаче имат братя и сестри, които си изкарват хляба в различни сфери на необятния американски бизнес.

Братът на Уил Смит – Хари дълги години е бил борсов брокер.  През 2000 година той основава WillHarrySmithкомпанията „Treyball Development“.  Хари се занимава със строежа на луксозни жилища и къщи. Освен това фирмата му предоставя различни луксозни продукти за  обзавеждане и всевъзможни специализирани услуги. Мотото на Хари е „Луксът не е привилегия, а основна необходимост в живота“. Може би не всички са в състояние да си позволят това, но Уил Смит определено използва услугите на брат си в това отношение.

Дълго време по- малката сестра на Дженифър Лопес – Линда е била една от последните дупки на кавала, работейки като асистент в една от нюйоркските радиостанции. Линда, подобно на сестра си, е натрупвала опит и е наблюдавала бизнеса от близо. Благодарение на детайлните си познания от кухнята на шоуиндустрията, тя започна доста обещаваща журналистическа кариера във VH1. Фактът, че тя е роднина на Джей Ло, стана известен едва когато Линда започна да отразява популярното шоу “American Idol”, където известната й сестра беше една от трите члена на журито.

 JenniferLyndaLopez

Никол  Кидмън е световноизвестна актриса, но сестра й Антония е не по-малко популярна, макар и само в Австралия. Тя е една от най- известните телевизионни  водещи на континента. Тази година  Антония Кидмън получи статуетката  ASTRA  - Австралийският награда за ТВ водещи.

Братът на Брат Пит – Дъглъс съумя да избегне медийния интерес като водеше тих и кротък живот в щата Мисури. Той има компютърна фирма и си живееше необезпокоявано 46 години. Дъглъс наруши спокойния си живот в момента, в който прие да участва в реклама на  „Virgin Mobile“ с репликата  „Аз съм вторият най-известен Пит на света и винаги използвам Virgin Mobile“. След тази му изява, жълтите медии настървено се нахвърлиха да разкопават живота му. За тяхно най-голямо разочарование, те откриха само факта, че Дъг, подобно на Брат активно участва в най-различни благотворителности. Освен всичко останало, той е и посланик на добра воля в Танзания.

BradDougPitt-

До скоро Ким - сестрата на Киану Рийвс живееше в съседство с брат си в Лос Анжелис. Тя направи успешна кариера като треньор на расови коне. За съжаление тя се премести  в Европа на италианския остров Капри, за да се пребори с левкемията си. Киану я посещава редовно и въпреки протестите й плаща всички разходи по лечението й.

KeanuKimReeves

Както винаги оставяме най-вкусното за най-накрая. Изпаднал поради тоталната си невзрачност брат на сестрите Кардашиян – Роб, дълго време търсеше начини да блесне с нещо. Мъжкото чедо на фамилията не можа да си монтира изкуствени цици, да се ожени и разведе в рамките на два месеца или да обсъжда вагиналните си проблеми пред цяла Америка. Семейство Кардашиян е известно с липсата си на мозъчни клетки, но Роб просто удари всички в земята. Той официално излъга, че има юридическо образование и работи в престижна адвокатска кантора в Лос Анджелис. Тази партенка обаче  се разпадна с трясък и той се опита да стане популярен като публикува всичките гнусни съобщения между себе си и бившата си любовница. След като и това не хвана декиш, той реши да произвежда луксозни чорапи.  Нарече компанията си „Arthur George by Rob Kardashian“ и започна да продава произведени в Тайланд чорапи за по 30 долара парчето. Е, дето се вика, нека му пожелаем предколеден успех.

RKardashianSisters

Последно променена в Сряда, 18 Септември 2013 19:03
Яна Михайлова

Яна Михайлова завършва Карловия университет в Прага със специалност „Клинична психология“. Работи няколко години в психиатрията на Александровска болница и една година като асистент по психология в софийския университет „Св. Климент Охридски”. Седем години е редактор в списание „Клуб М” , след което заминава за 12 години в САЩ, където работи като завеждащ отдел „Източна Европа” във фирмата „Харт Шафнер и Маркс”. Владее свободно четири езика – английски, руски, чешки и сърбо-хърватски.

Влезте, за да коментирате