Волен си избелвал косата

Четвъртък, 20 Юни 2013 13:15 Публикувана в Кабаре Прочетена 1341 пъти

Любопитна е страстта на Волен Сидеров към перхидрола, досущ като Азис преди време.

В неразборията около протестите лидерът на "Атака" Волен Сидеров не може да поддържа изряден външния си вид. Днес той се появи в Консултативния съвет по национална сигурност с почерняла на темето коса. Тайната му е в това, че с перхидрол си избелва косата, за да заприлича на чист ариец.

Негови бивши приближени разкриха пред „Свободен народ", че от години лидерът на националистите си изрусява до бяло косата със специален перхидрол, който той си изписва от чужбина, също като Азис. Веднъж той предприел с антуража си дълго пътуване в чужбина. През това време пак нямал възможност да поддържа фризурата си и с всеки изминал ден по главата му започнали да растат нови и нови черни коси.

Това било малко след инцидента на автомагистрала „Тракия", когато кола баничарка го засече, а Волен твърдеше, че властите са искали да го убият. Аверите му дори се пошегували, че при голям страх човек побелява, а неговата коса обратно на биологичните закони е почерняла. И при новата си изгора – съпартийката му Деница Гаджева, Сидеров продължава да поддържа стайлинга си.

Последно променена в Понеделник, 08 Юли 2013 10:19
Влезте, за да коментирате