Свободен Народ

Ани Салич напуска новините, рокадите в бТВ продължават

Умуват кой ще седне на местата на Анна и Виктор утре сутрин

Оценете
(1 глас)

Рокадите в екипа на журналистите в бТВ продължават. Водещата на новините Ани Салич, която си партнира с Юксел Кадриев, най-вероятно ще води новото предаване „Вокс попули".

В него зрителите ще имат възможност да решават края на филми за престъпления, социални и професионални драми, любовни истории и други.

След напускането на водещите Ани Цолова и Виктор Николаев bTV готви пълно разместване в ефира си, за да отговори на удара на конкурентната медия, която "открадна" двете звезди.

Запознати твърдят, че най-вероятно синеоката журналистка Виктория Петрова ще замести Салич, ако водещата напусне новините, за да поеме новия формат в семейството на бТВ.

Междувременно множество въпроси заляха медията за това кой ще води сутрешния блок „Тази сутрин". „Стандарт нюз" припомня, че Анна Цолова и Виктор Николаев, които бяха лице на предаването, се преместиха в Нова телевизия. Генка Шикерова и Миролюба Бенатова са имената, които се спрягат за заместници на Цолова. Бенатова едва ли ще изостави предаването си "Хрътките", обясняват медийни експерти.

Новият екип на „Тази сутрин" започва работа утре заедно с депутатите. „Генка и Константин Караджов ще видим в сутрешния блок утре", твърдят зрители. Най-вероятно дебютът на тандема „Анна- Виктор" също ще бъде в сряда, в сутрешния блок на конкурентната Нова телевизия.

"Всички наши зрители ще видят новите водещи на "Тази сутрин" на 4 септември, когато сутрешният блок започва в 6,30 ч.", съобщиха от пиар отдела на Би Ти Ви.

Оценено на 5/5 от 1036 прочитания

Оставете коментар


Подредете пъзелаJoomla CAPTCHA

Свободен Народ в Google+

Издава „Свободен народ“ ЕООД


Top Desktop version