Сидеров вдига скандал в брюкселски ресторант, заплашват го с полиция

Неделя, 29 Септември 2013 17:39 Публикувана в У нас Прочетена 1325 пъти
Сидеров вдига скандал в брюкселски ресторант, заплашват го с полиция Източник: NOрешарски

Бурен скандал и разправия с персонала в брюкселски ресторант е вдигнал Волен Сидеров в сряда вечерта заедно с парламентарната си група.

По данни да присъствали същата вечер в заведение на площад Grand Place той и група от около 25 души от ПП Атака са се държали изключително арогантно, като в края на вечерта скандалът е ескалирал и е преминал в шумна разправия, информира сайтът NOрешарски.

„Сидеров изливаше бутилки в съдовете за приготвяне на десертите и заплашваше персонала“, разказва свидетел на разправията.

Причината е била недоволство на Волен Сидеров от обслужването, при което той е извикал многократно шефа на ресторанта. Накрая отказал да плати сметката, при което са били заключени от персонала, който е извикал и полиция. При тази заплаха няколко души от групата са събрали помежду си пари и са платили сумата от около 1600 евро.

Припомняме, че депутатите от ПП Атака пропуснаха вота на недоверие в парламента миналата седмица именно заради посещението си в Брюксел. От друга страна нито един евродепутат не се е съгласил да се срещне в лидера на „Атака“ Волен Сидеров и депутатите му в белгийската столица.

Влезте, за да коментирате