Волен Сидеров ще съди NOрешарски, не отговори дали атакисти са безобразничили в Брюксел

Сряда, 02 Октомври 2013 08:41 Публикувана в У нас Прочетена 951 пъти

Лидерът на Атака Волен  Сидеров отказа да отговори на въпроса дали неговата делегация е била тази, която е скандализирала персонала на луксозния ресторант в Брюксел. „Откъде персоналът е знаел, че това са депутати от Атака, а не от ГЕРБ?”, отвърна той на многократните питания на водещите по ТВ7. Той заяви, че ще съди Ивет Добромирова, която „списва едно сайтче” и всички други медии, които разпространяват лъжи за него. Сидеров припомни това, че Добромирова е била пиар на служебния премиер Марин Райков, тоест работи за ГЕРБ. Той заплаши и водещите, като им припомни, че една минута телевизионно време е твърде скъпо за техните собственици, за да го питат подобни неща.

Междувременно Антиправителственият пресцентър NOрешарски разпространи апел към пътниците на самолета от обратния полет на Атака от Брюксел до София. Съобщението гласи: Във връзка със сигнал за нов скандал с гастролиращата в Европа група депутати от "Атака" търсим контакт с хора, пътували с вечерния полет на България Ер от Брюксел до София в петък, 27 октомври.

Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате