Ташева от „Атака”: Сайтът „NOрешарски" лъже за скандала в ресторанта

Неделя, 06 Октомври 2013 13:22 Публикувана в У нас Прочетена 850 пъти
Този шикозен ресторант в центъра на Брюксел е обвеян с лоша слава - в него някога Карл Маркс е писал комунистическия манифест, а повече от сто години по-късно български политици побеснели, че им спират алкохола Този шикозен ресторант в центъра на Брюксел е обвеян с лоша слава - в него някога Карл Маркс е писал комунистическия манифест, а повече от сто години по-късно български политици побеснели, че им спират алкохола

Скандалът в ресторанта “Къщата на лебеда” в центъра на Брюксел с депутатите от “Атака” е лъжа, за да се отклони вниманието от проблема с бежанците и констатациите на комисията за полетите на “Авоиотряд 28″.

Това обяви депутатът от “Атака” Магдалена Ташева по Нова телевизия.

“Тази клеветническа кампания срещу нас е уж от грижа за данъкоплатеца, а аз искам да попитам къде е спала и къде е яла Цецка Цачева, която изхарчи миналия мандат 75 хил. лв. за воаяжи по света”, попита националистката.

Ташева напомни, че първи информацията за скандал между гостуващи в Брюксел депутати и персонала на ресторант “Къщата на лебеда” е пуснал сайтът NOрешарски.

Атакистите проверили чия собственост е този сайт и установили, че той е регистриран в Сан Диего.

Не се знаe кой стои зад този сайт, но има единодушно мнение, че е на Ивет Добромирова, обяви Магдалена Ташева.

На въпрос как ще обясни интервютата по национални медии с човек от ресторанта – Оливие Гилис, който потвърди за скандала с български политици, депутатката обяви, че хора от “Атака” са позвънили в ресторанта и оттам им казали: “Такова лице при нас не работи”. Те разполагали със запис от разговора.

Последно променена в Неделя, 06 Октомври 2013 13:43
Влезте, за да коментирате