Децата от 30 СУ „Братя Миладинови” сътвориха Великденска арт инсталация на булевард „Александър Стамболийски” в София

Дървото на традициите ще радва очите на всички преминаващи покрай НОИ и администрацията на столичния район „Възраждане”
Вторник, 11 Април 2017 23:44 Публикувана в У нас Прочетена 1166 пъти
Инициативата за украсяване на дървото на традициите пред районната администрация е част от Програмата на Район „Възраждане” на Столичната община за съхраняване на българските традиции и ценности. Инициативата за украсяване на дървото на традициите пред районната администрация е част от Програмата на Район „Възраждане” на Столичната община за съхраняване на българските традиции и ценности. Снимка: © ASAR 11 PR&Consulting

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова и младежи от Района, украсиха дървото на традициите с великденска арт инсталация,  създадена по инициатива на МКБППМН на район „Възраждане” на Столична община. Арт инсталацията с красиви декоративни великденски яйца е изработена от ученици от 30 СУ ”Братя Миладинови” в часовете по изобразително изкуство.

 

Инициативата за украсяване на дървото на традициите пред районната администрация е част от Програмата на Района за съхраняване на българските традиции и ценности. Тази година децата отново  ще зарадват жителите и гостите на столицата, които в празничните дни ще минат по бул.”Александър Стамболийски”.

 

В инициативата се включиха и заместник-кметът на район „Възраждане” - Татяна Димитрова, секретарят на МКБППМН - Цветанка Петкова, инж. Станислав Петрунов, педагогически съветници и служители на районната администрация.

Влезте, за да коментирате