Промени по върховете в БЕХ

Сряда, 26 Юни 2013 13:58 Публикувана в У нас Прочетена 1169 пъти

Съветът на директорите на "Български енергиен холдинг" освободи в сряда цялото ръководство на АЕЦ "Козлодуй". От Съвета на директорите на атомната електроцентрала са освободени Валентин Николов, Теодор Шопов и Валентин Груев. На тяхно място са назначени Иван Генов, Александър Николов и Георги Христозов.

На мястото на Борислав Борисов в Съвета на директорите на "Националната електрическа компания" е назначен Сава Савов.

Изпълнителният директор на "Мини Марица изток" ЕАД и член на Съвета на директорите на въгледобивното дружество Теодор Дребов и Димо Димов също са освободени. Новоизбраните членове са Станимир Казлачев и Щерьо Щерев.

Промяна в Съвета на директорите има и в "ТЕЦ Марица изток 2" ЕАД, след като бе освободен Георги Христозов. Назначен е Михаил Митков.

Последно променена в Понеделник, 08 Юли 2013 10:05
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате