Веселин Маринов заряза Цветанов

Четвъртък, 11 Юли 2013 14:52 Публикувана в Кабаре Прочетена 1668 пъти
Веселин Маринов Веселин Маринов

Певецът на любовта, както наричат Веселин Маринов неговите фенове, заряза своя добър стар приятел Цветан Цветанов и замина на турне из страната. Изпадналият в беда Цветанов, който направи не малко за любимия си певец, вече не може да се надява на подкрепата му, въпреки уверенията на Маринов в противното.

Това обаче е само на думи. "Направете като нас - тръгнете по-рано за морето, спрете в Стара Загора за концерт и минете по завършената вече магистрала към Българското Черноморие", призовава Веско на фенстраницата си във Фейсбук. Нито дума, че вместо "гордостта на Бойко" - автомагистрала "Тракия" да бъде открита от него самия, лентата ще реже друг.

"Носталгия" - така е озаглавено новото концертно турне на Цветановия любимец, което той подготвя от Нова година. Сякаш е знаел, че ГЕРБ ще падне от власт. Оказа се лош пророк, който само с носталгия ще си спомня за златните за него времена при ГЕРБ. Сдобилият се с две прокурорски обвинения бивш вътрешен министър е осигурил според някои медии 630 хиляди за участията на Маринов в предизборната кампания на ГЕРБ, която излезе на партията близо 1.9 милиона. Отделно от това общините с кметове от ГЕРБ осигуряват срещу заплащане "вход свободен" по площадите за зрителите, които проявяват интерес към концертите на Маринов. От всички градове, села и паланки, където трубадурът на "нашата полици" ще пее, само във Варна, Бургас и Пловдив концертите са с билети. Тази година обаче спектаклите му вече не могат да бъдат подпомагани от държавни фирми, тъй като ГЕРБ падна от власт, а субсидията на партията ще отиде за компенсиране заплатите на депутатите, които не ходят на работа и съответно нямат възнаграждения. Управляващите от БСП пък ненавиждат Маринов, който на времето пееше за социалистите в техните кампании, защото той им изневери именно с... Цветан Цветанов. Именно те инициираха във Фейсбук кампанията "Да помогнем на Веселин Маринов да спре да се поти". Този негов недостатък се проявява не само когато е на сцената, но и сред публиката. Той ужасно се притесни и лицето му лъсна, когато преди месец и нещо Стефан Рядков сполучливо имитираше дървеното му поведение на сцената в предаването "Като две капки вода". ( видео - http://www.videoclip.bg/watch/Stefan-Rqdkov-kato-Veselin-Marinov-ot-22052013)

 

Последно променена в Четвъртък, 11 Юли 2013 15:35
Влезте, за да коментирате