След "Д`..а и боклуците!!" Деси Цонева нарече протестиращите мравки

Понеделник, 05 Август 2013 08:20 Публикувана в Кабаре Прочетена 5772 пъти

Дъщерята на Димитър Цонев Десислава преди дни разгневи много хора заради написаното във Фейсбук по повод намерението за блокада на двореца “Д.ба и боклуците! Остава и почивката да ми развалите сега??”. Тя предизвика хиляди коментари, повечето от които задаваха въпроса какво прави начинаеща телевизионна водеща в правителствената резиденция Евксиноград. Самата Десислава отговори: Срещу определена сума всеки може да почива в Евксиноград. Извинявам се за крайното си изказване. Това не значи обаче, че подкрепям този безумен протест. И за сведение на тези, които търсят пряк конфликт - вече не съм във Варна.

Но докато тази нова система не бъде изградена, за какво ви е оставка? Нов служебен кабинет? Като последния, който прикри злоупотребите на ГЕРБ ли? Стига вече. Писна ми да обяснявам, че нямам сестра. След целия тоя hate , който се изля върху мен днес, започвам да го разбирам Мишо Шамара.

Тя дори се е вдъхновила от него и написала стихотворение, което пусна в страницата си (Публикуваме го в автентичния му вид): Комунистическо (или не съвсем )

Днес революцията е червена

Но синя е кръвта във всяка вена

Така объркаха се днес нещата

Неполитически са вече правилата

И всеки все за нещо протестира

Зад парламента се налива с бира

Скандирайки "оставка"

Значима се почувства всяка мравка

Но без лидер и ясни цели

Протестите са неуспели

Деси Цонева

/СД

Последно променена в Понеделник, 05 Август 2013 11:55

1 коментар

  • Връзка на коментара Иван Понеделник, 05 Август 2013 12:13 публикуван от Иван

    Хубаво е от време на време да има кой да им казва истината на тези олигофрени! Браво на момичето! Напълно я подкрепям! Дано не се стигне до гражданска война, че тъпите лизачи на дебелия задник на тиквата само наливат масло в огъня с техните гнусни статийки!

Влезте, за да коментирате