Бареков се движи с пет джипа. От кого го пазят, недоумяват избиратели

Вторник, 24 Септември 2013 14:57 Публикувана в Кабаре Прочетена 3594 пъти
Бареков се движи с пет джипа. От кого го пазят, недоумяват избиратели Снимка: Novini.bg.

Новоизпеченият политик Николай Бареков сляпо следва примера на бившия си патрон Бойко Борисов. И той като него всява шок и ужас навсякъде, където гастролира. "Пет джипа се стовариха като от нищото. От тях наизлизаха мутри. Зачудихме се Борисов ли пазят така, Цветанов ли, или пък защитения свидетел Мирослав Найденов. Не щеш ли от третия слезе Бареков, разказа потресен очевидец пред "Свободен народ он лайн". От кого пазят Бареков, след като още дори не е станал политик?Ами ако стане, какво ли ще бъде", недоумява той.

Досущ като Борисов Бареков раздава правосъдие и големи обещания. Вчера във Видин "откри" университет, "възстанови" санаториум с 2 хиляди работни места, "изгради" индустриален парк, в който  да работят 5 500 души, "върна" летището на видинчани, да "изравни" града по условия на живот със столицата. Като капак дойде обещанието му да задейства прокуратурата. "Дължа отчет на обществото и ще го дам. В следващите предавания ще ви дам отчет до къде са стигнали сигналите и делата", ангажира се Бареков. Накрая екипът му, ангажиран от ТВ 7, изнесе "богата художествена програма", както се изразяваха медиите по време на соца

 

."България без цензура" съра експерти на кръгла маса по регионалните дисбаланси", пише дословно в блога на Бареков. Познавачите на Фройд знаят какво означава пропуснатата от сътрудниците му буква. Вероятно са били повлияни от инцидента след  предаването. Днес медии разпространиха информацията, че неизвестен гражданин е излял кофа с останки от човешка физиологична дейност непосредствено след приключването на "България без цензура" в дунавския град. 

Последно променена в Сряда, 25 Септември 2013 11:57
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

8 коментара

 • Връзка на коментара фен Четвъртък, 26 Септември 2013 01:34 публикуван от фен

  ЕЕЕ-Много сте ги увеличили-5 джипа. Голяма глупост.Бареков е супер човек-Дано да успее

 • Връзка на коментара Spek Четвъртък, 26 Септември 2013 00:48 публикуван от Spek

  4ai sq, 4e ne stoplih, ti ot koq grupa si изостанал от групата фен, ot taq na 6aro ili na Garo - Gargaro?

 • Връзка на коментара изостанал от групата фен Сряда, 25 Септември 2013 13:21 публикуван от изостанал от групата фен

  Мда, групата за бързо реагиране на журналиста-палачинка е посетила този сайт точно в 11:00 и се е изнесла в 12:02 ч. Бареков не е бил залят с фекалии, защото охраната му си е свършила добре работата. Браво на момчетата, дай Боже всекиму такава охрана!

 • Връзка на коментара Blilanobg Сряда, 25 Септември 2013 12:02 публикуван от Blilanobg

  Ne se sdarjahte i vie da pusnete fal6ivata luka, a? Te daje teq deto parvi pisaha se oprovergaha ve4e...spite, spite s 4orapite!

 • Връзка на коментара Колев Сряда, 25 Септември 2013 11:06 публикуван от Колев

  Ама да не останете и вие назад в жлъчта...

 • Връзка на коментара asq Сряда, 25 Септември 2013 11:02 публикуван от asq

  Тази статия е пропита със злъч и злоба. Измислете нещо по-добро!

 • Връзка на коментара Мърморанка Сряда, 25 Септември 2013 11:00 публикуван от Мърморанка

  Абе, този въпрос по-скоро си задават любопитните журналисти, които търсят клюки и жълти новини. Какво значение има, че Бареков има охрана. Това забранено ли е от закона? Малко ли са хората, на които пречи отново да лъжат и мамамят, то нали все пак се знае, че Буда е много отмъстителен, а и не мисля, че това е наша работа!

 • Връзка на коментара Поли Сряда, 25 Септември 2013 10:52 публикуван от Поли

  Абе, то както му е набрал ББ, не с 5 ами и с повече души охрана трябва да се движи. Много го е яд ББ, че Бареков влиза в политиката.

Влезте, за да коментирате