Руслана Попова: Мишо Шамара е платен помияр

Вторник, 29 Октомври 2013 18:15 Публикувана в Кабаре Прочетена 1757 пъти
Руслана Попова: Мишо Шамара е платен помияр Снимка: ВИП Брадър

Вместо да си подобри имиджа във Вип Брадър, Мишо Шамара се натресе на ново предизвикателство. Руслана Попова, известна като Голямата уста, не се въздържа да изкаже най-остри мнения за „Брадърите” по Нова телевизия, като особено акцентира на Мишо Шамара.

Мишо Шамара е платен помияр, откъдето и да го барнеш, все е гнил! Плащат му БСП и правителството на Орешарски. И предвожда 100 бабички и в следващия момент същият бива лицето на контрапротестите, коментира Попова пред Шоу.

Тя припомни едно изказване на Шамара, който без много да му мисли се изцепи, че не било много хубаво да се чете, защото така се губела автентичността на четящия. „Като започне да чете, човек започва да мисли като автора на книгите, сподели Шамара, който предпочита да го наричат Биг Ша.

Въпреки специалните етюди по сценарий във Вип Брадър, в които Шамара трябвало да плаче и да разиграе безутешна мъка за децата си, докато им гледа снимките, рейтингът му е под „морското равнище” заради глуповатото му участие в контрапротеста, коментират медийни спецове.

В интернет плъзна слух, че ВИП брадър е купен от известен столичен банкер! Богаташът броил на продуцентите от фирмата на Нико Тупарев тлъста сума извън спонсорските пари, за да подсигурят победата на Мишо Шамара.

Въпросният банкер е подозиран, че финансира тъй наречените контрапротести в защита на кабинета “Орешарски” и респективно Мишо Шамара.

Последно променена в Четвъртък, 31 Октомври 2013 12:23

2 коментара

  • Връзка на коментара Мария Маринова Сряда, 30 Октомври 2013 19:01 публикуван от Мария Маринова

    Жалко, че такъв сериозен сайт се занимава с лицето Руслана Попова. Тя не е известна с нищо друго освен, че е бивша жена на накякъв волейбоолист.

  • Връзка на коментара ? Сряда, 30 Октомври 2013 14:11 публикуван от ?

    А коя е Руслана Попова и с какво по-точно е известна в обществото?

Влезте, за да коментирате