БСП в Кюстендил на патерици

Вторник, 12 Ноември 2013 09:14 Публикувана в Кабаре Прочетена 2572 пъти

На патерици двамата червени депутати от Кюстендилски 10-ти многомандатен избирателен район Иван Ибришимов и Мая Манолова посрещнаха министъра на образованието Анелия Клисарова в Дупница.

Двамата за малко да откраднат цялото внимание и суетене за себе си, след като се появиха с по комплект патерици пред сградата на Гимназия „Христо Ботев” под лекия дъждец, съобщи Дарик-Кюстендил.

Пръв окуця стоматологът д-р Ибришимов от Дупница, след като претърпя операция на ахилес. Той се пробвал във футбола, подражавайки на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който също пострада в мач преди изборите през 2009 година. За съжаление първият опит на зъболекаря като футболист завършил печално.


Само няколко дни след това го последва и Манолова, която претърпя травма на мускул по време на тренировка. Заместник-председателят на Народното събрание и водач на червената листа в 10-и МИР поддържала редовно форма във фитнес. Откакто тръгнала на патерици и престанала да тренира, качила 1.5 килограма.

Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате