Сексскандал разтресе Сърбия

Сряда, 20 Ноември 2013 11:37 Публикувана в Кабаре Прочетена 1968 пъти
една от снимките на Ваня Хаджович, която скандализира пуританите една от снимките на Ваня Хаджович, която скандализира пуританите


Еротични снимки на Ваня Хаджович - съветник в министерството на външните работи на Сърбия предизвикаха сексскандал в кулоарите на министерството и сръбската общественост. 27-годишната жена, която има амбиции да се посвети на дипломацията, пусна свои сексапилни фотографии в социалната мрежа, с което беше обругана от една страна и аплодирана от друга.


Въпреки че нито една от снимките не показва Ваня по „евин костюм” , пуританите във външното министерство смятат serb1фотографиите за скандални.

 

Консервативно настроените чиновници са на мнение, че ако Хаджович иска да направи кариера в дипломацията, трябва да представя себе си като сериозна млада жена, а не като „разгонена кучка” .

 


Поддръжниците на Хаджович не виждат нищо скандално в снимките и смятат, че сръбската дипломация само ще спечели ако има повече умни и сексапилни представители.vanja-hadzovic1

 

 


Началникът на Ваня – външният министър Иван Мъркич съобщи, че правителството ще разследва случая и допълни, че не вижда нищо лошо в снимките, разпространени в социалната мрежа.

 

                              vanja 2

 

Последно променена в Петък, 22 Ноември 2013 17:06
Яна Михайлова

Яна Михайлова завършва Карловия университет в Прага със специалност „Клинична психология“. Работи няколко години в психиатрията на Александровска болница и една година като асистент по психология в софийския университет „Св. Климент Охридски”. Седем години е редактор в списание „Клуб М” , след което заминава за 12 години в САЩ, където работи като завеждащ отдел „Източна Европа” във фирмата „Харт Шафнер и Маркс”. Владее свободно четири езика – английски, руски, чешки и сърбо-хърватски.

Влезте, за да коментирате