Натирената жена на Оланд дава списание "Клоузър" под съд

Неделя, 09 Февруари 2014 12:27 Публикувана в Кабаре Прочетена 1487 пъти

Валери Трирвильор ще заведе дело срещу сп. "Клоузър" за намеса в личния живот.Валери Трирвильор оповести, че ще заведе дело за намеса в личния живот срещу сп. "Клоузър", публикувало снимки, на които се вижда, че бившата приятелка на френския президент Франсоа Оланд е по бански на плаж на остров Мавриций, предаде Франс прес. 

През януари "Клоузър" разкри, че френският президент се среща с актрисата Жюли Гайе, след което Трирвирьор влезе в болница. След като излезе, тя се настани в президентската резиденция във Версай, но бе помолена да я напусне. 

Сега списанието е публикувало снимки на Трирвильор, придружена от две приятелки, сред които съпругата на министър, на плажа. Трите жени посетили острова в Тихия океан за едноседмична ваканция. "Те бяха резервирали една от 13-те луксозни вили на брега", се казва в статията. "Нощувката в тях струва между 1420 евро и 1968 евро за вилата, наречена президентска." 

Двете приятелки на Трирвильор също ще заведат дело срещу списанието. На 10 януари "Клоузър" публикува снимки на 41-годишната актриса Жюли Гайе и Оланд, заснети пред парижка сграда, където двамата редовно се срещали. Списанието твърди, че връзката между президента и актрисата е от две години.

Влезте, за да коментирате