Кой скри Орешарски от камерите на олимпиадата? Той сам, за да не му викнат: "Оставка!"

Понеделник, 10 Февруари 2014 11:02 Публикувана в Кабаре Прочетена 2568 пъти
На снимка от стената на фейсбук-профила на румънския премиер Виктор Понта, се вижда как българският премиер е на една маса с украинския президент Виктор Янукович и с узбекистанския президент Ислам Каримов. Снимката бе озаглавена "премиерът Понта с важни държавни лидери" и явно е дело на някой помощник, защото бе свалена доста бързо от профила на премиера на Румъния, предвиждайки скандала, който би предизвикала. Въпреки това, тя беше отразена на румънския сайт Nasul.tv. Снимка: Капитал. На снимка от стената на фейсбук-профила на румънския премиер Виктор Понта, се вижда как българският премиер е на една маса с украинския президент Виктор Янукович и с узбекистанския президент Ислам Каримов. Снимката бе озаглавена "премиерът Понта с важни държавни лидери" и явно е дело на някой помощник, защото бе свалена доста бързо от профила на премиера на Румъния, предвиждайки скандала, който би предизвикала. Въпреки това, тя беше отразена на румънския сайт Nasul.tv. Снимка: Капитал.

Остри нападки се изсипаха върху главата на репортера на БНТ Камен Алипиев, който коментираше откриването на олимпиадата в Сочи, за това, че не споменал присъствието на българския министър-председател Пламен Орешарски, а камерите не го показали. Контрапротестиращите имат зъб на Кедъра, както е известен още спортният коментатор, който през лятото беше споменал нещо във Фейсбук за неутронна бомба над БСП агитките на Бузлуджа. Затова сега и организираха специална група, която иска уволнението му и оставката на БНТ

.За Бога, хора, опомнете се! Ами това не бяха камери на българската телевизия, а на руската. И тяхната оставка ли ще искате?

 

Освен това логиката сочи друго: Камерите показваха всеки държавен ръководител, чиито делегации преминаваха пред официалната трибуна, как става и приветства своите сънародници. Принцът на Монако пък възторжено махаше на малобройната си делегация. Руските камери така и не засякоха българския премиер просто защото не е станал от мястото си.  А се е спотаил заради уплах от постоянните скандирания, с които протестиращите го съпровождат: "Оставка!". 

 

Всъщност руснаците си го поставиха на мястото, което заслужава - до сатрапа Виктор Янукович. Другият му сътрапезник се предполага, че е Ислам Каримов, който досега е потушил няколко бунта с цената на доста кръв, репресии срещу журналисти, активисти и опозиционери. Нищо чудно тримата натрапници да са обменили опит.

Последно променена в Четвъртък, 13 Февруари 2014 06:36

2 коментара

  • Връзка на коментара Гладиол Каракочев Четвъртък, 13 Февруари 2014 12:27 публикуван от Гладиол Каракочев

    Отрепките не само се привличат, "нашТа" отрепка са я инсталирали там за унижение, не на смата нея, а на цялата държава, то и личи по физиономията, който си продава задника, след това ще или не, ще вие от "удоволствие". Подобно с подобно, но нашето е най-жалкобезподобно, безпомощно и предизвикващо единствено погнуса!!!

  • Връзка на коментара Николай Христов Понеделник, 10 Февруари 2014 14:08 публикуван от Николай Христов

    Не съм го скрил аз! Който го е скрил или който се крие, той да отговори! А пък аз мога само да им се радвам на всичките!...

Влезте, за да коментирате