Слон с разбито сърце унищожи 20 автомобила в Китай

Понеделник, 15 Февруари 2016 15:29 Публикувана в Кабаре Прочетена 1029 пъти
Все още няма оценка на щетите, но от резервата увериха, че посетители с разбити коли ще бъдат компенсирани. Все още няма оценка на щетите, но от резервата увериха, че посетители с разбити коли ще бъдат компенсирани.

Слон с разбито сърце натроши близо 20 автомобила до китайски природен резерват, след като половинката му го отхвърлила на Свети Валентин. Слонът избягал от огражденията, след като загубил борбата за женската, съобщи агенция „Синхуа”.

В пристъп на ярост животното смачка десетки коли, паркирани наблизо. Ревнивата сцена на азиатския слон на име Сусуня беше заснета на видео. На него се вижда как мъжкарят избутва няколко превозни средства, предизвиквайки истерични реакции в случайни минувачи наоколо.

Все още няма оценка на щетите, но от резервата увериха, че посетители с разбити коли ще бъдат компенсирани. По данни за 2015 г. в Китай живеят по-малко от 250 диви слона. Най-много обитават провинция Юнан в югозападната част на страната, където се случил и любовния инцидент на Свети Валентин.

 

Източник: http://www.bgnes.com/laifstail/liubopitno/4408524/

Влезте, за да коментирате