Най-верните депутати на Сидеров са бившите му бодигардове и шофьори

Четвъртък, 04 Юли 2013 12:04 Публикувана в У нас Прочетена 1167 пъти
Ден преди "Атака" да се организира срещу протестиращите, Волен Сидеров и верните му депутати нападнаха телевизионен екип. Ден преди "Атака" да се организира срещу протестиращите, Волен Сидеров и верните му депутати нападнаха телевизионен екип.

Най-верните депутати на Волен Сидеров, които неизменно го придружават при неговите акции, са бившите му бодигардове и шофьори, научи svobodennarod.com.

Историята започва още от миналото, 41-во Народно събрание, когато лидерът на "Атака" Сидеров беше приел политика на верноподаничество към управляващата ГЕРБ и изповядваше смъртна ненавист към току-що падналата от власт тройна коалиция. Тогава повечето депутати и шефове на структури на "Атака" в страната отначало започнаха да се чудят защо той изостави непримиримата си позиция към очевидно порочни практики на кабинета "Борисов", докато накрая се разбунтуваха. Сред несъгласните с линията на лидера си беше и неговата съпруга и главен редактор на в. "Атака" Капка Сидерова.

"Волен уволни всички бодигардове, шофьори и секретарки заедно с изгонването на бившата си съпруга и съратничка, като мислеше, че те са нейни хора, разказа човек от близкото му обкръжение. После обаче те удариха чело в земята и Дучето ги върна отново в редиците на "Атака". Сега вече те са му верни до гроб, защото без него са никои". Един от тях дори споделил, че ако не е бил Сидеров, сега той щял да бъде бандит.

Пресен пример за това е най-младият член на парламента Кристиян Тодоров, роден през 1991 година. 21-годишният народен представител е завършил е гимназия в София и откакто е пълнолетен, е под знамето на „Атака". Той беше ранен при сблъсъците между протестиращите и гвардията на Сидеров пред офиса на партията в Операта в първите дни на демонстрациите.

Също след 1989 година е роден и 22-годишният Кирил Колев, който е народен избраник от район Ловеч.

Адриан Асенов е роден през 27 октомври 1973 година в Козлодуй. Завършва средно специално образование по ядрена енергетика.
На парламентарните избори в България през 2013 година е водач на листата на ПП АТАКА в 12 МИР Монтана

Илиан Тодоров е роден на 1 ноември 1980 година в град София. Завърша икономика в УНСС и Военна академия „Георги Раковски". "Специализира в 11-сет чуждестранни учебни заведения в САЩ и Германия", както пише в автобиографичната му справка.

За Николай Александров е известно само, че е член на ръководството на младежката организация на "Атака", чийто председател е любимата на Сидеров Деница Гаджева, и щатен служител отговорник по документацията и отчетността в НМО-АТАКА.

27-годишният Гален Монев е координатор на партията в Пловдив и неин член от 2007 година.

Разбира се, най-верен съратник на Сидеров почти от началото на "Атака" е заместникът му Десислав Чуколов, който е кръстил сина си Волен още преди да познава лидера си.

Последно променена в Понеделник, 08 Юли 2013 10:43
Влезте, за да коментирате