Волен Сидеров: Не съм симпатичен на костовистите

Лидерът на „Атака” щял да се моли за душите на заблудените хулигани
Петък, 12 Юли 2013 12:25 Публикувана в У нас Прочетена 684 пъти

Несимпатичен съм на тези, които искат да върнат Костов във властта. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров от името на парламентарна група. „Всеки ден тези хора вдигат плакат "Костов, ела да ни спасиш". Не симпатизирам на тези хора, не флиртувам с тях., несимпатичен съм на тези, които искат да върнат Костов във властта. Ще се боря против това, защото Иван Костов съсипа България”, нареждаше Сидеров.

Сидеров сподели, че е направил ретроспекция на живота си и никъде не е открил в него хулигански действия: „Научавам, че главният прокурор искал да ме арестува. Седнах и си направих ретроспекция на своя живот - не кратък, бурен, разнообразен. Какви ли хулигански действия съм извършил, прегледах си ги като на филм. Кои са моите хулигански действия? Да не би това, че казах на г-н президента Плевнелиев, че неговата жена има офшорна фирма, това е документирано, и той самият е прехвърлял стотици долари в тази офшорна фирма като шеф на компания. Ако за това искате да ме арестувате, г-н главен прокурор, заповядайте, но аз ще продължа да говоря тези неща и от ареста”, каза Сидеров.

Лидерът на „Атака” обясни, че омразата срещу него е защото казва в очите на всички какво мисли, а повечето от протестиращите били „реститути”. „В този план моите хулигански действия ще продължат”, каза Сидеров.

Той не пропусна да нападне и телевизия СКАТ. „Дали е хулиганско действие, когато една телевизия, СКАТ, изпраща мутри да ме нападат, да им кажа, че техният шеф трябва да иде в затвора, нарича се патриот, но поддържа 17 порно канала и крие данъци.”

Сидеров сподели, че ще се моли за душите на заблудените, които на 17 юни хвърляли камъни по централата на "Атака" и счупили главата на негов колега. „Говорителят на бившия премиер Иван Костов преди няколко дни скри своята женственост зад моята снимка и извърши нарушение на обществения ред. За първи път той имаше нормално мъжко излъчване, макар и за кратко”, каза сидеров, визирайки хепънинга на Найо Тицин пред парламента, дигизиран с маска на Сидеров и усмирителна риза.

На това място думите му бяха посрещнати с аплодисменти и смях в залата.

Последно променена в Събота, 13 Юли 2013 17:29
Влезте, за да коментирате