С петлите Бойко и Яне пак будиха Борисов да отиде на работа

Вторник, 16 Юли 2013 08:50 Публикувана в У нас Прочетена 1051 пъти

Тази сутрин протестиращиге вече две седмици пред дома на Бойко Борисов донесоха пред дома му в Банкя два петела - Бойко и Яне, за да го събудят и да го накарат да отиде на работа. По думите на собствениците им те силно кукуригали от ранно утро, но пред камерата на Тв7 към 8.30 ч се бяха омърлушили.

 

В предишните дни хората, които настояват Борисов да отиде на работа, носеха плакати: ”Яне говорител на Бойко” и ”Вятър ечи, Балкан стене, Бойко в дома си дреме” и скандираха: “Бойко – на работа!”.

 

Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на транспорта Ивайло Московски поиска МВР да вземе мерки срещу протестиращите под прозорците на експремиера, въпреки че демонстрациите са малобройни и протичат мирно. “Представете си, че този човек има малки деца, ако семейството му е там и играят на улицата. Тва е тероризъм в сегашните условия, представете си на всеки един от вас да му дойдат пред къщата 20 човека с плакати и да говорят обидни думи. Още вчера полицията трябваше да се самосезира”, защити началника си Ивайло Московски.

 

Самият Борисов каза в интервю, че не се притеснява за себе си, а за съседите, които са тормозени от протестиращите, които ги будят от рано сутринта.

Последно променена в Вторник, 16 Юли 2013 13:56
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате