Йордан Караджов: Подведен съм, не подкрепям кабинета

Петък, 19 Юли 2013 12:56 Публикувана в У нас Прочетена 958 пъти

Подведен съм, в никакъв случай не заставам зад правителството, бе категоричен пред bTV музикантът Йордан Караджов. Той се оплака, че с неговото име е злоупотребено. На въпрос кой го е подвел, той посочи, че с него е постъпено некоректно, но той щял да запази мълчание за името на човека.

В сряда инициаторите на национална подписка излязоха на пресконференция с искания за сключването на нов „Обществен договор" и за даване кредит на доверие на правителството, гарантиращ прозрачни правила и норми във взаимоотношенията на гражданите с институциите.

 

„Призоваваме и политиците, и протестиращите, и непротестиращите, и протестиращите срещу протестиращите, и медиите: Нека се опитаме да разберем опонента, да се опитаме да чуем неговите аргументи и да потърсим заедно общо решение на конфликтната ситуация! Ако наистина обичаме родината си, ако наистина ни пука дали децата ни ще останат да живеят тук, ако сме истински отговорни и мислещи граждани, да заменим емоцията с разум и да търсим решения, а не конфронтация!", призоваха инициаторите и обявиха, че ги подкрепят Йордан Караджов, Лозан Такев и Стефка Караджова, дъщеря на известната българска народна певица Надка Караджова. Фронтменът на "Сигнал" посочи, че става дума за инсинуация и никога досега не е ставал такава жертва досега.

Последно променена в Петък, 19 Юли 2013 13:04
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате