Богомил Бонев: Протестиращите изглеждат като посредствени артисти (обновена)

Петък, 02 Август 2013 07:11 Публикувана в У нас Прочетена 1237 пъти

"Бях решил да си почивам малко от протестите, но това, което ми каза един много талантлив човек, успял Въпреки, не мога да премълча: Протестиращите изглеждат като посредствени артисти, които едва сега са получили временно медиен шанс да научат имената им. Протестиращи медийни еднодневки!", написа Богомил Бонев в профила си снощи.(Запазваме текста без редакторска намеса- б.р.)

Под този пост, провокиран от  войната с блогъра Асен Генов, някогашният МВР шеф пусна колаж на Едвин Сугарев и написа: "Асенчо не дава да го тагвам. Уплашил се е. Затова пускам страшилището на всички управляващи. Без Асенчо. Той си знае."

По-късно тази сутрин в отговор на публикацията в "Свободен народ он лайн" той написа, като се позова на текст във Фейсбук на доц. Люба Минчева, която твърди: Гражданските протести срещу олигархия, корупция и криминализация са маратон, а не еднократен акт.

Бонев написа: "Потвърждение на нещо, което съм казал по-рано - протестиращите търсят някой да им формулира причина да се приберат с достойнство, въпреки че толкова време не намериха някой да им формулира причина защо са навън".\СД

Последно променена в Събота, 03 Август 2013 18:41
Влезте, за да коментирате