Борисов изригна във Фейсбук: Орешарски незабавно да освободи министърката с цикламеното костюмче

Сряда, 28 Август 2013 08:57 Публикувана в У нас Прочетена 1092 пъти

Министърката, станала известна с цикламеното си костюмче, днес за пореден път сгафи. Тя наруши два закона като назначи Стефан Чайков за председател на Управителния съвет на АПИ (Агенция Пътна инфраструктура, бел.ред.), написа снощи в профила си във Фейсбук бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Инженер Чайков не е напуснал 12-те фирми, в които участва, сочи справка в търговския регистър. Нещо повече, някои от тези фирми и сега работят по проекти на АПИ. Това го поставя моментално в ситуация на конфликт на интереси. Ако Чайков е подписал такава декларация с невярно съдържание, това е престъпно! Затова настоявам, ако информацията в търговския регистър се окаже вярна, Орешарски незабавно да освободи и цикламеното костюмче и новия шеф на АПИ. Призовавам Чайков още утре да обяви каква декларация е подписал. Остава въпросът защо и това назначение се прави по този начин??? Може би, за да попаднат обществените поръчки за инфраструктура в ръцете на хора като „Батко и Братко“ и да ни спрат еврофинансирането? Бившият премиер от 18.00 часа снощи е активен в социалните мрежи Фейсбук и Туитър. За 12 часа над 6000 души го последваха във Фейсбук.
Борисов за пръв път нарече Десислава Терзиева ”госпожата с цикламеното костюмче, наречена регионален министър” по повод задържаното пускане на магистралата при гара Яна, където пътуващите стояха по три часа докато се отлага откриването на отсечка, построена от предходното правителство. Тогава Борисов я обвини, че магистралата е абсолютно готова и тя  се гаври с хората, за да си изкара първо почивката и за да може да я открие. Междувременно преди да бъде пусната отсечката, тежка катастрофа между три тира и четири автомобила отне живота двама, а петима пострадаха преди седмица. Борисов още тогава поиска оставката на Терзиева.

Бившият премиер от 18.00 часа снощи е активен в социалните мрежи Фейсбук и Туитър. За 12 часа над 6000 души го последваха във Фейсбук.\СД

Последно променена в Сряда, 28 Август 2013 09:22

1 коментар

  • Връзка на коментара kork Сряда, 28 Август 2013 12:37 публикуван от kork

    Борисов се гневи срещу неправдите в АПИ, а по негово време какви чудеса ставаха не е истина. Къде беше, когато фирма на Пеевски саботира строителството на Северна скоростна тангента, а Пееески окупирал Дипломатическият клуб в Бояна?

Влезте, за да коментирате