Шамара пак се развилня: Е*ем ти и рока, е*ем ти и пинк флойда, е*ем ти и джордж уотърса

Събота, 31 Август 2013 16:18 Публикувана в У нас Прочетена 857 пъти

Рапърът и лице на контрапротеста в подкрепа на Орешарски, Мишо Шамара пак се развилня във Фейсбук с коментар към Роджър Уотърс и надписа “Оставка” , който се появи по време на “Стената”. Публикуваме коментарите на Шамара без редакторска намеса.

“Бойковите телевизии почти месец ни обясняваха колко велик спектакъл ще е СТЕНАТА хахаха . Още тогава си знаех че Герги Уотърс ще вика оставка хаха . Но си траех ако случайно тъпака не се е сетил да не се сети. Но явно Сашето Безуханова му е дала тоя съвет да хвърлят едни милиони да кажат на хората в България да свалят демокрацията и да върнат ДИКТАТУРАТА хаха .Е*ем ти и рока е*ем ти и пинк флойда е*ем ти и джордж уотърса педалски. Никога повече ДИКТАТУРА нито комунистическа нито сикаджийска. Не сме виновни ние че десните сили в БЪЛГАРИЯ са изцяло под власта на бившият ДИКТАТОР и нямат грам идея що е то ДЕМОКРАЦИЯ. Е*ем ви в дясните хюмнета”.

 

Във Фейсбук Шамара допълни своето послание към Уотърс и с твърдение , че е получил пари от Бойко Борисов, за да сложи надписа “Оставка” по време на концерта си.

“Както и предположих :) ))Бойко е дал яко кинта на Роджар да каже оставка хахаха . Та кой луд би правил пропаганда за връщане на ДИКТАТОР освен платен метъл . Жалко харесвах Пинк Флойд но вече не За малко пари хората са готови и майките си да продадът .” 

Последно променена в Събота, 31 Август 2013 16:34
Влезте, за да коментирате