Нови сблъсъци между протестиращите снощи

Вторник, 03 Септември 2013 07:46 Публикувана в У нас Прочетена 1319 пъти
Ангел Славчев Ангел Славчев

Конфликт между протестиращи срещу правителството и хора от палатковия лагер до сградата на Народното събрание е  имало снощи. Напрежението се е повишило, когато се е появли Ангел Славчев, един от организаторите на протестите срещу монополите в София през февруари.Според хората от палатковия лагер Славчев е искал да им представи идеите си за промени в дейността на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране.

Обитателите на палатковия лагер му казали да си върви. Според агенция "Фокус" служители на полицията  охранявали палатковия лагер. Според обитателите на лагера обаче те не са реагирали. По ТВ7 те не са реагирали. Протестиращ, който се представи като Николов, заяви, че близкостоящият полицай спокойно си пушел цигарата и въобще не взел отношение. Функционерка на неправителствена организация съобщи, че ненадейно голяма трупа хора, които нямали вид на протестиращи съвсем целенасочено са дошли и са предизвикали сблъсъка. Част от тях са разкъсали плакати, които са разположени покрай палатковия лагер. /СД

Последно променена в Вторник, 03 Септември 2013 08:21

1 коментар

  • Връзка на коментара BlazePirincheto Вторник, 03 Септември 2013 13:13 публикуван от BlazePirincheto

    Ами тоя е от тримката "организатори"-парашутисти на яловите протести за тока - ето и там отишъл да пуска "отвличащи сигнали" - ДЕКЕВР - дрън. Бъркат в отделни рани да отклоняват от ГЛАВНОТО - сваляне на бандата и вземане на властта от гражданите. И дошъл с тимуровска шпиц-команда.

Влезте, за да коментирате