Генка Шикерова и Константин Караджов заместиха Ана Цолова и Виктор Николаев, Ани Салич остава в новините

Сряда, 04 Септември 2013 07:13 Публикувана в У нас Прочетена 1219 пъти

Журналистите Генка Шикерова и Константин Караджов са новияг тандем на "Тази сутрин". Гаф беляза дебюта им с откриването. "Добро утро. Днес е 3 септември", започна новият водещ. Партньорката му веднага го поправи, че датата е 4-ти. Зрителите им направиха комплименти, че изглеждат много добре заедно. Пожелаха им на добър час и "да са винаги такива, каквито бяха Ани и Виктор". Така започна 27-ия сезон на сутрешния блок по bTV "Тази сутрин". Предаването се завърна с нов декор и нови водещи.

Генка Шикерова е в bTV от 2001 г. Започва кариерата си в Канал 3, когато за кратко тази телевизия се утвърди като алтернативен новинарски канал. През 2009 г. режисира филма „Бетонни градини“, правещ паралел между застрояването по нашето Черноморие и това в Испания. Шикерова бе репортер във втория сезон на екстремното шоу „Сървайвър“ и участва в играта „Форт Бойар“.
Караджов е дългогодишен репортер в телевизията, отразяващ работата на Министерския съвет. Неотдавна той осъди служебното правителство на Марин Райков заради отказан достъп до обществена информация. Караджов подаде жалба в съда, след като кабинетът не пожела да му отговори как бившият министър-председател Бойко Борисов е използвал правителствения авиоотряд и какви хора са летели заедно с него. Той е започнал кариетата си в школата на в. „Сега” като стажант. 
Скоро стартира и новото социално предаване на bTV "Vox populi" с Ани Салич. Противно на слуховете, Ани отрече да напуска мястото си на водеща в новинарските емисии, Тя се аргументира с думите: "Новините са живот". 
Освободилите местата в сутрешния блок Анна Цолова и Виктор Николаев напуснаха bTV в края на август. Te също ще водят сутрешено предаване, но на Нова тв. То все още се води от Мира Иванова и Христо Калоферов.\СД

Последно променена в Сряда, 04 Септември 2013 08:00
Влезте, за да коментирате