Сигнал за бомба в парламента не спря работата му

Сряда, 04 Септември 2013 10:03 Публикувана в У нас Прочетена 869 пъти

Заплаха за бомба е постъпила на тел. 112. Това обяви председателят на институцията Михаил Миков. Според сигнала, взривното устройство е поставено в сградата на парламента. Засега заседанието продължава. 

С встъпителната си реч по повод откриването на есенната сесия Бойко Борисов разгневи депутатите от Коалиция за България с думите, че ГЕРБ е първата политическа сила и новите управляващи назначават всеки ден "калинки". Айде, подавайте оставка и всичко да си тръгне нормално, подкани той управляващите в присъщия си стил. Отговори му Антон Кутев, който каза, че говори като бандит. Председателят на ПГ на КБ Сергей Станишев каза, че дясното не е представено и затова хората протестират.

Последно променена в Четвъртък, 05 Септември 2013 08:00
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате