Печат на тази страница

Бареков избра скандално лице от февруарските протести за тв водещ

Четвъртък, 05 Септември 2013 12:38 Публикувана в У нас Прочетена 5791 пъти
Оценете
(14 гласа)
Ангел Славчев (вляво). Ангел Славчев (вляво).

В канала на префасониралия се отскоро в политик Николай Бареков влиза ново лице - скандалният Ангел Славчев. В ТВ7 той ще води предаването „Граждански контрол”, което стартира на 16 септември и ще се излъчва всеки делник от 12 часа. Неговата основна цел е да работи за опазване и отстояване на гражданските права на зрителите, както и да решава различни проблеми, свързани с държавните и частните институции.Ангел Славчев се превърна в лице на февруарските протести. Около него се заформи скандал, след като стана ясно, че членува в организации, свързани с БСП. “Той ще кани в студиото си политици, икономисти и експерти, пред които ще показва проблемите на хората от и заедно с тях ще търси решението им”, съобщават продуцентите. 

Всеки проблем, по който работят кореспондентите и репортерите на предаването, ще бъде коментиран в ефир от подаването на сигнала до решаването на проблема. Зрителите ще гледат филм с продължителност между 15 и 25 минути. Различните истории Ангел Славчев ще прожектира в студиото си, наподобяващо кино салон, на представители на институциите. След като се запознаят с проблема, водещият и неговите гости ще обявят в ефир какво е решението и как да се помогне на потърпевшите.Със старта на предаването на 16 септември в интернет ще бъде активирана и специално разработена платформа за зрителски сигнали. В нея всеки може да сподели проблема си като ще получи гарантиран отговор и консултация от специалист. Потребителите ще могат да видят карта на България, където са отбелязани местата, на които в дадения момент репортерите на „Граждански контрол” работят по разрешаването на казус. Всеки разработен проблем ще бъде подробно описан в архива на сайта и към него ще бъде приложено видео. Предстои пускане и на гореща линия за сигнали.
Последно преди два дни Ангел Славчев предизвика сблъсъци пред парламента с протестиращи от палатковия лагер на площад "Народно събрание", които подкрепят ДАНСwithme./СД

Последно променена в Четвъртък, 05 Септември 2013 12:49

11 коментара

 • Връзка на коментара Иван Василев Събота, 07 Септември 2013 15:03 публикуван от Иван Василев

  Отдавна има нужда от подобен род предаване, което задълбочено и с експертна подкрепа,да помогне за разрешаването на проблемите на хората. Чест прави на ТВ7 и Бареков, че са го решили.Ще видим дали ще се изпълни замисълът на предаването.

 • Връзка на коментара obektivna_11 Събота, 07 Септември 2013 12:08 публикуван от obektivna_11

  Не е нужно "TV 7 да са застанали на ярки анти-капиталистически позиции", за да осигурят трибуна за обективната истина.
  И защо си въобразявате, че единствено анти-капиталистически позиции са съвместими с истината.

 • Връзка на коментара за назначението Събота, 07 Септември 2013 02:41 публикуван от за назначението

  правилно-всеки си има прrвърженици. Няма нищо скандално в това назначение-просто ще се вдигне рейтинга на телевизията

 • Връзка на коментара Теодор Дечев Петък, 06 Септември 2013 23:23 публикуван от Теодор Дечев

  Имам уточняващ въпрос към Обективна_11. Да не би да твърдите, че в TV 7 са застанали на ярки анти-капиталистически позиции, та им е дотрябвал г-н Славчев за водещ. Впрочем, нямам нищо против човекът да води предаване, където го искат за водещ, но аргументите Ви за поканата към Ангел Славчев в TV 7, ми се виждат доста противоречиви, даже странни.

 • Връзка на коментара Miro Петък, 06 Септември 2013 20:18 публикуван от Miro

  Чудесно е, че е Ангел Славчев проявява гражданска позиция реално и в живота!

 • Връзка на коментара obektivna_11 Петък, 06 Септември 2013 15:15 публикуван от obektivna_11

  Онова което, кой знае ,защо наричат „демокрация” и „пазарна икономика”, трови живота на нацията близо четвърт век.
  Хора като Ангел Славчев си позволяват да кажат истината за политическата мътилка от този четвърт век и затова са добре дошли в ТВ7.
  Дай боже повече такива личности!

 • Връзка на коментара divaluna Петък, 06 Септември 2013 13:28 публикуван от divaluna

  Видно е че единствената сериозна възможност за последователна политическа изява
  е налице именно в ТВ7 и то благодарение на г-н Бареков.
  Точно за това принципните личности като Ангел Славчев могат да продължат дейността в тази телевизия и да направят обществено достояние гласът на истината.

 • Връзка на коментара Теодор Дечев Петък, 06 Септември 2013 13:09 публикуван от Теодор Дечев

  Някой е написал, че сайтът "Свободен народ online" е мой. Това е самата истина. Надявам се, дай Боже още доста години да работи. Дали трябва да му се вярва или не, ще преценят читателите, след като измине още известно време. Във всеки случай, участниците в интернет групата за натиск на г-н Николай Бареков не са хората, които могат да преценяват обективността, професионализма и качеството на сайта.

  (Самата група за натиск между другото е доста добре организирана и покрива доста голям периметър в българското интернет пространство, за което можем да поздравим организационните способности и работливостта на мениджърите й).

  За нас е почти комплимент, че щатните автори на коментари, групирани около г-н Бареков така редовно посещават сайта ни. Това говори, че те го приемат твърде сериозно и че го смятат за реален опонент. За тази преценка - благодарим. Ние, редакцията на "Свободен народ online" сме хора с доста добра памет и без да сме злопаметни, добре помним участието на г-н Николай Бареков в обожествяването на Бойко Борисов и особено на Цветан Цветанов.

  За разлика от него (от Николай Бареков, не от Цветанов ...), ние сме някак си по-последователни и в убежденията си и в действията си. Затова не можем да приветствуваме политическите пируети на способния пловдивчанин, нито пък да вярваме, че в политиката е тръгнал да влиза някакъв принципен човек. Наречете го - предубеждение, но то почива на много солидни факти.

  В заключение, искам да отбележа, че лично аз не се отричам от нито една дума, която съм изрекъл в хода на дебатите около "Операция Октопод" и срещу авторитарното, некомпетентно и накратко - гнусно управление на Бойко Борисов и подведомствените му ГЕРБ-овци - Цветановци, Фидоски и тем подобни. Това обаче изобщо не означава, че Алексей Петров има каквото и да е отношение към списването на сайта "Свободен народ online". В момента той си има други занимания и други интереси.

 • Връзка на коментара Rado44 Петък, 06 Септември 2013 11:57 публикуван от Rado44

  Добра Идея На Бареков. такова предаване може да има успех.

 • Връзка на коментара diana ivanova Петък, 06 Септември 2013 10:57 публикуван от diana ivanova

  Ангел Славчев е Човек, който заразява с вярата, борбеността, идеите и с този нестихващ кураж.
  Бори срещу всяка една несправедливост, а не върви по течението.
  Идеално го е измислил Бареков, както винаги знае какво да направи, просто е добър журналист.

Влезте, за да коментирате