Печат на тази страница

Богомил Бонев гневно опроверга Антон Тодоров за Саша Безуханова

Неделя, 08 Септември 2013 16:31 Публикувана в У нас Прочетена 1734 пъти
Оценете
(10 гласа)

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев постна във Фейсбук под дописката на Свободен народ он лайн по повод изказване на политолога Антон Тодоров пред Нова телевизия гневно опровержение, което публикуваме дословно:

Някакъв водопроводчик, който сега се изживява като изследовател и политолог решил да се изкаже по телевизора. И наговорил куп скалъпени простотии. Ето какво отговорих на една приятелка по повод това злополучно телевизионно предаване: "Странна група от идиоти. Защо тогава не кажат, че Чорни също се кандидатира с израелска фирма и го класирахме на 6-то място?! Юлий Москов беше негов служител. А какво да кажем за Ейвис Боулън, която се била застъпила само за една американска фирма, а пренебрегнала IBM и другите... Освен това този не знае, че парите по договора не са давани от бюджета. Държавата не плати и стотинка. Условието беше парите да са стоков кредит от фирмите, победители. Който се изплаща през годините с цената на документите. Не като сделката със Сименс, при която държавата плати. Комисията от над 100 човека, не само от МВР, а и външно м-во, есграон, печатницата на БНБ и т.н. (Ейвис Боулън и на тях ли се е обадила) не класира нито една фирма на 1-во и 2-ро място. Хюлед Пакард и Капелен бяха трети. Никой от загубилите не обжалва конкурса. Май Антон Тодоров стъпва по много тънък лед."\СД

 

В предаването по Нова телевизия Антон Тодоров заяви, че Саша Безуханова е притиснала Бонев като министър на вътрешните работи за проект, струващ 74 млн. долара,чрез тогавашната посланичка на САЩ Ейвис Боулън. Информацията можете да прочетете тук:

http://svobodennarod.com/bulgaria/2329-sasha-bezuhanova-pritisnala-bogomil-bonev-za-73-mln-dolara.html

Последно променена в Неделя, 08 Септември 2013 20:32

1 коментар

  • Връзка на коментара Стефка Неделя, 08 Септември 2013 18:01 публикуван от Стефка

    Нищо не е опровергал Бонев, просто лепи етикети и при това тъпи. Какво лошо в това, че е бил водопроводчик политологът Антон Тодоров??? И дали е бил? Тодоров се позова на самата Безуханова, която в интервю за сп. Форбс разказва за случката. Не разбирам, защо не лае Бонев по Безуханова, а по Тодоров? Явно е истина това, за да се раздразни толкова другаря генерал.

Влезте, за да коментирате