Кошлуков изправен пред търсене на справедливост и на работа

Сряда, 11 Септември 2013 16:26 Публикувана в У нас Прочетена 1200 пъти

"Даа, в живота е така - първо търсиш справедливост, после търсиш работа... е написал в социалната мрежа Фейсбук водещият на "Факторът Кошлуков". Бившият политик и сегашна тв звезда Емил Кошлуков не е асно дали напуска компанията No Frame Media, която продуцираше предаването му по ТВ7. Името й бе свързано като съсобственик заедно с Вили Сечкова, спътничката в живота на Александър Сталийски, който бе близък приятел на експремиера Бойко Борисов.

След като изпълнителният директор и водещ по ТВ7 Николай Бареков за една нощ се обърна срещу правителството на Борисов, Кошлуков бе един от малкото водещи, които не му се подчини. Той заяви в прав текст, че не подкрепя позицията на Бареков. Наблюдатели изтълкуваха неговото независимо мнение като резултат от това, че предаването му е външна продукция. 

В информацията за него в социалната мрежа на „Месторабота" все още стои No Frame Media. Възможно е просто от телевизията да са отстранили цялата продукция, след като тя изцяло подкрепи управлението на БСП и ДПС. /СД


Последно променена в Сряда, 11 Септември 2013 16:45
Влезте, за да коментирате