Нешка Робева имала договор с ТВ7, не с Бареков

Събота, 14 Септември 2013 09:25 Публикувана в У нас Прочетена 1385 пъти

Нешка Робева имала договор с ТВ 7, не с Николай Бареков. Това заяви самата тя и опроверга твърденията на някои медии, че подкрепя платформата на новия политик. Тя заяви в "Животът и други неща" по БНТ, че участието на нейния състав е само художествено. Тя била твърде заета, за да се занимава с политическите амбиции на Бареков. Задачата й била във всяко предаване представлението да бъде различно.

Малко са хората, които ми помагат, обясни тя. Много пъти съм искала държавата или общината да поеме моя ансамбъл. Ако Бареков ме запознае с платформата си и поиска подкрепа, отговорът ми ще бъде "не".

Другият участник в предаването - психиатърът д-р Николай Михайлов, каза, че новите формации -  Баста и формацията на Бареков са като ирония на политическата обстановка. Самият Мирослав Найденов се е компрометирал, а обявява, че ще се бори с корупцията. Бареков пък ще си остане на нивото на собствената си амбиция.

Последно променена в Събота, 14 Септември 2013 09:48
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

4 коментара

 • Връзка на коментара Неда Неделя, 15 Септември 2013 11:41 публикуван от Неда

  Г-жа Робева за пари и с Дявола договор ще сключи!!!

 • Връзка на коментара Иван Петров Събота, 14 Септември 2013 15:35 публикуван от Иван Петров

  Много спекулации се носят из медиите. Защо всички се опитват да очернят Нешка Робева? И да има договор с Бареков какво лошо има в това? Нали подкрепя една идея, която е в полза на хората

 • Връзка на коментара Rado44 Събота, 14 Септември 2013 15:08 публикуван от Rado44

  Нешка Робева е готина. Дано я гледаме пак как е "Строга и справедлива". както беше в едно предаване преди време. Би ме изкефило да е така ако се занимава и с политика

 • Връзка на коментара Михаил Колев Събота, 14 Септември 2013 14:58 публикуван от Михаил Колев

  Поздравления за ТВ7, за изборът на Нешка Робева!
  А за уважавният от мен д-р Михайлов - много ми се иска и той понякога да греши в преценките.

Влезте, за да коментирате