Сайтът на Бареков пита: Тунингованата Кулезич изпълнява ли поръчки на ББ

Бившият водещ иска да знае държи ли Цветанов пикантен компромат за собственик на Нова телевизия
Неделя, 15 Септември 2013 19:34 Публикувана в У нас Прочетена 1283 пъти
Водещата по Нова телевизия Люба Кулезич Водещата по Нова телевизия Люба Кулезич

Сайтът на Бареков Bnews се включи във войната между Нова телевизия и бившия водещ от ТВ7.

След атаката на Люба Кулезич и Сашо Диков срещу Николай Бареков, Bnews задава следния въпрос: „Всъщност, в случая най-важните въпроси са следните – съсобственик на Нова телевизия ли е ГЕРБ и държи ли бившият вътрешен министър Цветан Цветанов пикантен видео компромат за боса Дидие?”.

Поместваме коментара на Bnews дословно:

"Изпълни ли тв водещата Люба Кулезич днес поредна политическа поръчка на ГЕРБ? В компанията на пудела на Бойко Борисов – Яне Янев, тунингованата водеща се впусна в гнусно активно мероприятие срещу журналиста Николай Бареков, който тази седмица обяви официално старта на медийния си проект “България без цензура”.

Тунингованата водеща на Нова телевизия Люба Кулезич влезе в ролята на наемен питбул на експремиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов,

който възлага на протежетата си „бой“ по явните си и скрити врагове. Най-често чрез медиите, и най-редовно в последно време чрез Нова телевизия.

Вчера Кулезич „удари“ Атанас Атанасов чрез “съмнителна” фактура от „Златни пясъци“, от която ставало ясно, че фирмата е платила 15 000 долара за обучението на сина му в САЩ.

Провинението на зам.-шефа на ДСБ бе тривиално – през седмицата той нарече Бойко Борисов „политически двуличник“ и категорично отхвърли коалиция на Реформаторския блок с ГЕРБ.

Днес на гости на фамозната дама бе Яне Янев, наричан и пуделът на Бойко Борисов. Той не успя да влезе в парламента, но за сметка на това винаги се появява в медиите, когото патронът му е засегнат от нечии изказвания.

Този път огънят на тандема Яне-Кулезич бе насочен срещу журналиста Николай Бареков, който през седмицата официално обяви старта на медийния си проект „България без цензура“.

Вчера пред Сашо Диков журналистът припомни неопровергани твърдения в политическите и медийни среди, че вероятно 30% от Нова телевизия са собственост на Бойко Борисов чрез подставени лица. С това Бареков обясни честите гостувания на лидера на ГЕРБ, заместника му Цветан Цветанов и депутати – гербери в медията.

Отговорът не закъсня и логично дойде днес чрез гнусно медийно мероприятие.

С драматичен тон тунингованата журналистка започна да сипе клевети и да се гаври с човека, който 2 години й даваше хляб в TV7, когато тя бе изгонена позорно от същата тази Нова телевизия.

И за да не остане и капчица и съмнение, че в случая става въпрос за тенденциозно оклеветяване,

възрастната дама бе изпратила нищо неподозираща репортерка да вземе интервю с Николай Бареков, което се появи в ефира под формата на нескопосан монтаж с кадри от Пловдив от миналия век.

Кулезич не спираше да словоблудства срещу бившия си работодател,

продължавайки да изговаря името на Бойко Борисов по особен начин, който показваше чисто новите й зъби.

Гостът й Яне Янев през повечето време мълчеше, сякаш и той бе шокиран от гнусотията на случващото се. Въпреки това от време на време се обаждаше, явно разбирайки, че поръчителят на оплюването обича да гледа телевизия в неделя сутринта.

Впрочем – Николай Бареков заяви вчера, че по време на обиколките си в страната е забелязал, че 80% от хората в България са почти без зъби, защото живеят в крайна бедност и нямат пари да оправят усмивката си.

Вместо да се впечатли от това, тунингованата отвсякъде водеща продължава да раздава морал от екрана и да прави „разкрития“.

А твоите пари откъде са, Кулезич? Кой плати за колата ти, за жилището ти и за многобройните ти операции, които при всички случаи няма да те направят по-млада?

Има ли връзка завидният ти жизнен стандарт с честото появяване на Бойко Борисов и Цветан Цветанов в медията ти?

Веднага след днешното предаване, журналистът Николай Бареков изпрати многозначителен SMS на бившата си служителка, който гласи:

“Надмина думите с поръчката на мутрата, които изпълняваш срещу мен. Две години съм те гледал като писано яйце! Успех и здраве да е! :) ”.

Опитите на BNews да се свърже с Бойко Борисов, за да коментира дали има връзка с тв акцията срещу Бареков удариха на камък.

“Със сайтове не говоря”, заяви ГЕРБ-ер №1 и затвори телефона.

Истината е, че откакто падна от власт Борисов се появява само в удобни нему медии или просто се пуска нещо от негово име във Фейсбук.

Така мъжагата Борисов се пази от неудобните въпроси, а за атака срещу враговете ползва своите маши. На този фон като истинска провокация звучи фактът, че първото тв интервю на Бареков като политик бе тъкмо в Нова Тв пред Сашо Диков.

Всъщност, в случая най-важните въпроси са следните – съсобственик на Нова телевизия ли е ГЕРБ и държи ли бившият вътрешен министър Цветан Цветанов пикантен видео компромат за боса Дидие?”

Поместваме писмото на политика Николай Бареков без коментар.

Влезте, за да коментирате