Безобразие: Чалгаджийка открива учебната година в 138-о СОУ

Понеделник, 16 Септември 2013 19:09 Публикувана в У нас Прочетена 1258 пъти
Безобразие: Чалгаджийка открива учебната година в 138-о СОУ Снимка: Планета ТВ

Фолкпевицата Андреа в ролята на асистентка на футболиста Валери Божинов бе сензацията при откриването на новата учебна година в 138 СОУ „Проф. Васил Златарски” в София.

Снимките на фолкпевицата сред невръстни първокласници вече заляха социалните мрежи и предизвикаха бурно негодувание.

Екипът на Actualno.com се свърза с директорката на училището г-жа Кръстева. Тя обясни, че Валери Божинов е бил на откриването на учебната година с благотворителна цел. Футболистът е раздал 460 екземпляра енциклопедии на първокласниците и други ученици.

В ролята на каква е присъствала фолкпевицата г-жа Кръстева не знаеше. На въпрос дали не е имало възмутени родители г-жа Кръстева изрази учудване и наблегна на благотворителния аспект на мероприятието. Тя обясни, че няма претенции кой ще осъществява благотворителни жестове, като този.

Училището се слави с приемствеността си относно деца със специални образователни потребности, уточни още директор Кръстева.

Междувременно, в Каварна в СОУ „Стефан Караджа“ от днес вместо училищен звънец ще звучи рок музика. В училището вече няма да има звънци, а 40 секунди, колкото е стандартът на един звънец, в началото и в края на часа ще звучат класически хард рок и хеви метъл изпълнения на световноизвестни групи.

От кметството обмислят и вариант всеки ден преди започване на часовете учениците да изслушват българския химн  в изпълнение на Manowar.

Влезте, за да коментирате