ГЕРБ внася вот на недоверие в четвъртък

Вторник, 17 Септември 2013 08:39 Публикувана в У нас Прочетена 771 пъти

В четвъртък ще внесем вота на недоверие към кабинета „Орешарски“. Това заяви пред Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.„През последните месеци няма никаква нито дългосрочна, нито краткосрочна политика. Това се забелязва във всички сфери – управлението на еврофондовете, икономика, енергетика, отбрана, образование и т.н. И това повече не може да продължава така.“, заяви Цветан Цветанов.

При вчерашно заседание на ИК се взе решение да се иска вот на недоверие за цялостна политика на кабинета Орешарски, правителството няма никаква визия за краткосрочна и дългосрочна заяви по НТВ бившият вицепремиер от кабинета Борисов.


По темата за това от какво се страхува Мирослав Найденов Цветанов каза, че не знае от какво е породен този страх. Може би, договорката да стане защитен свидетел е причина да говори неща, които не отговарят на истината, обясни той. Темата за подслушванията е затворена много отдавна, цяла кампания се градеше върху това, а се оказа, че не е вярно, каза той. Твърденията на ген. Атанасов за катастрофата на свидетел той определи като нелепи. За мен е важно обвиненията да бъдат вкарани по-бързо в съда, поясни Цветанов. Видно е, че Найденов и останалите имат личен мотив, продължи той и предположи неудовлетворени лични интереси.


Имал съм 4-5 срещи с Пеевски, при една от тях темата беше да пита за Любомир Павлов, каза още Цветанов. Държал съм се по начин, по който трябва да се държи един министър на вътрешните работи. Имахме нормални отношения като с всеки един депутат. при мен са идвали най-различни депутати, каза още той. Сега в НС той се оказа много добър пророк, след неговото изказване започнаха моите проблеми. Не съм се опитвал да държа в подчинение когото и да било, това е най-силното ми качество и съм спокоен, съобщи Цветанов.

 

Бившият вътрешен министър определи като неоснователни всички обвиненията срещу него. \СД 

Последно променена в Вторник, 17 Септември 2013 09:44
Влезте, за да коментирате