Елитни родители предпочитат Италианския лицей

Вторник, 17 Септември 2013 12:25 Публикувана в У нас Прочетена 1341 пъти
Ирен Онтева и Ицо-Стоте Манекенки  посрещат първия учебен ден в елитното заведение Ирен Онтева и Ицо-Стоте Манекенки посрещат първия учебен ден в елитното заведение

Елитни родители и техните наследници откриха учебната година в Италианския лицей. Това е най-предпочитаното учебно заведение за проспериращи майки и татковци още от времето на Людмила Живкова за обучение чрез развиване на талантите.

В основата на създаването на училището стоят идеите на италианската педагожка д-р Мария Монтесори за освобождаване на личността на детето от всякакви притеснения.

Първият учебен ден е празник и в Италианския лицей, където простосмъртен трудно ще пристъпи. Тук могат да се видят министри, задкулисни играчи, крупни бизнесмени и известни лица от медийните среди.  Те със самочувствие се карат се на непослушните отрочета и съветват класните как да се отнасят към тези, които един ден ще държат капитала на държавата или само ще стоят на най-високопоставени постове!

В Горна баня учат наследниците на т.нар. ни политически и културен елит, а в междучасието може да се сбият в коридорите децата на хора като Весела Драганова, Цветан Цветанов, Красимир Стефанов, Делян Добрев, Емил Димитров-син, Евгени Димитров-Маестрото, телевизионните водещи Ани Салич и Мариана Векилска, Ирен Онтева и Ицо Стоте манекенки.

Сред тях има и личности като маститият рокер Амебата, който няма да се прави на бунтар, щом се отнася за детето му. Един ден то може да има общи спомени с Катето на Тодор Славков, да речем.

 

Влезте, за да коментирате