Искат оставката на училищна директорка заради Андреа

Вторник, 17 Септември 2013 20:31 Публикувана в У нас Прочетена 1434 пъти

Родители искат оставката на директорката на столичното 138-о училище заради присъствието на фолкпевицата Андреа при откриването на новата учебна година. Според нея обаче тя не е знаела, че дивата ще се нареди до официалните гости. Личният фотограф на попфолк певицата Андреа документира присъствието й на първия учебен ден. Заедно с футболиста Валери Божинов раздават енциклопедии на учениците.

Оказа се, че двамата са били там по повод кампания на всекидневник, която има за цел да среща ученици с успели българи, които да им бъдат пример в живота. „Аз стоя, гледам програмата, гледам децата, тя стои в края - ако ви кажа, че дори и да съм я видяла, нямаше да я разпозная, аз не съм я виждала, нямаше как да я разпозная”, заяви Магдалена Кръстева, директор на 138 СОУ.
От вестника, който е организатор на благотворителната кампания, обясниха, че лично не са канили Андреа. Обадили й се, но за да поканят половинката й Кубрат Пулев. Андреа обаче твърди, че поканата е била и към двамата, а Кубрат бил възпрепятстван да присъства. Общественото недоволство я изненадало.


„Все пак не съм убийца, не съм убила нито един човек, не съм се провинила с нищо лошо в обществото. Може би музиката, с която се занимавам, е заклеймена по някакъв начин в обществото. Аз не съм дошла да давам пример на децата, дойдох да им пожелая честит първи учебен ден, да си пишат домашните, да са послушни - нещо, което бих казала на собственото си дете”, каза от своя страна певицата.


Всъщност кампанията е обхванала няколко училища. В нея са се включили и Башар Рахал, Миро и Дичо. Присъствието на фолкпевицата Андреа обаче взриви социалните мрежи, в които е пълно с коментари на възмутени хора.\СД

Последно променена в Вторник, 17 Септември 2013 21:05
Влезте, за да коментирате