Сестрата на Зинаида Златанова става шеф в ТВ7

Роказите започнаха, след като Николай Бареков вече не е изпълнителен директор на телевизията
Четвъртък, 19 Септември 2013 17:31 Публикувана в У нас Прочетена 1486 пъти
Миляна Велева, сестра на вицепремиера Зинаида Златанова Миляна Велева, сестра на вицепремиера Зинаида Златанова

Сестрата на вицепремиера Зинаида Златанова – Миляна Велева – оглави новините на TV7 и NEWS7.

Дългогодишната журналистка досега беше изпълнителен продуцент на дирекция „Спорт“ и водещ на спортните новини на медията.

Днес от ТВ7 съобщиха за няколко промени в ръководството. Николай Бареков вече официално не е неин изпълнителен директор. На тази позиция остава само Десислава Тошева. Досега тя беше изпълнителен директор по финансовата дейност и съвместяваше поста с Бареков.

Досегашният шеф на новините на TV7 и NEWS7 Жени Павлова става част от борда на директорите на NEWS7. Тя ще отговаря основно за актуалните предавания и ще следи стратегическото развитие на информационния канал. Член на борда на директорите е и Патрик Мартин, представител на компанията собственик „Алегро Кепитъл“.

Промените идват, след като Николай Бареков обяви, че ще се отдаде на политическа кариера. Първата голяма политическа цел пред него са изборите за Европейски парламент през 2014 година. Бареков остава водещ на националното турне „България без цензура“, излъчвано по TV7.

„Нашите телевизионни канали действат като мощен катализатор на българския телевизионен пазар, водейки към повишаване качеството на тв продукта като цяло. Екипът на TV7 и NEWS7 е горд с постигнатото до момента и е зареден с дръзки идеи за новия сезон, в рамките на който искрено пожелаваме на нашите зрители да се забавляват, информират и вълнуват“, споделя Десислава Тошева в разпространено от TV7 съобщение.

5 коментара

Влезте, за да коментирате