Новият ДПС зам.министър и кинезитерапевт построил сараите на Доган

Четвъртък, 19 Септември 2013 18:25 Публикувана в У нас Прочетена 1284 пъти


Водещият в ТВ 7 и бивш депутат от парламентарната група на НДСВ в 39-ото Народно събрание Емил Кошлуков съобщи във Фейсбук, че фондация "Толерантност" е построила сараите на Ахмед Доган. Като червена точка в биографията на новия заместник-министър на все още неработещото Министерство на инвестиционните проекти Джейхан Ибрямов е това, че е ръководил фондацията. "

"Местан казал, че новия зам-министър не бил само масажист, а и от фонадция ,,Толерантност”, а там членували 70 общини и затова разбирал от инвестиционно проектиране. И е прав – навремето тази фондaция каза, че строи сараите на Доган, а това си е хем инвестиция, хем си иска и проект. К’во не им е ясно, не знам, само мрънкат в тая държава, значи… :)", иронично е написал Кошлуков. Той беше в НДСВ по времето, когато Симеон Сакскобургготски управляваше заедно с ДПС начело с Ахмед Доган.
Спорното и остро критикувано министерство на инвестиционното проектиране, което три месеца не може да заработи, се оказа личен проект на почетния председател на ДПС, Ахмед Доган, съобщи преди ден vevesti.com. „Нямайте никакво съмнение, това е проект на Доган още от времето на Тройната коалиция, но тогава разделянето 8:5:3 наложи друга схема”, заяви източник на сайта. Целта е да се канализират и концентрират както поръчките за изпълнение, така и паричните потоци от европейски и други програми и източници. Заместник-министърът на това е правителство е изключително доверен човек – Джейхан Ибрямов, съпруг на личната секретарка на Доган./СД

Последно променена в Четвъртък, 19 Септември 2013 18:34
Влезте, за да коментирате