Иван Гранитски: Соросоидите зомбират! Асен Генов към Гранитски: Червен боклук!

Петък, 20 Септември 2013 10:36 Публикувана в У нас Прочетена 2090 пъти
Иван Гранитски с помощта на червените развива бурна издателска и "просветителска"  дейност Иван Гранитски с помощта на червените развива бурна издателска и "просветителска" дейност

Издателят и организатор на „интелектуални групи” в подкрепа на БСП Иван Гранитски се обърна с отворено послание към българското общество.

„Тъмни енергии бушуват днес в отечеството. Омразата, злобата и разединението избуяват като отровни цветя. Ако си послужим с думите на пророк Даниил, ще кажем, че сме потънали в мерзост и запустение. От сутрин до здрач нашите пишман политици усърдно многоглаголят за разни уж национални приоритети, реформаторски блокове и проекти и свръхдемократични ценности. Медийното пространство е затлачено от подмяна на всичко автентично и жизненоважно за българското общество”, възклицава Гранитски.

Той алармира, че псевдодемократическият шабаш на политическите вещици през последния четвърт век е нанесъл трудно поправими поражения в психиката на младото поколение.

Гранитски е омерзен от писмото на ученичката Деница, която отрича цяла плеяда от български писатели, които смята за овехтели и непригодни за нагласата на днешните млади. Гранитски посочва виновника за обърканото младо поколение: „Съзнанието на девойчето и нейните акрани методично е зомбирано от неуморната дейност на соросоидите, безчинстващи необезпокоявано под носа на официалните държавни институции през последните две десетилетия.”

Иван Гранитски завършва с катастрофична прогноза: „Ние стоим на ръба на пропастта. Ако не намерим вътрешни сили като нация да се противопоставим на поредицата гнусни опити да бъде подровена националната ни идентичност, чест и достойнство, сме застрашени от невъзвратимо потъване в бездните на лотофагията и нихилизма.”

Асен Генов, един от организаторите на протеста срещу кабинета „Орешарски” отговаря на мастития издател:

„Какъв си ти, бе, агент Огняне? За първи път ще го кажа публично и персонално! Червен боклук! Не прехвърляйте престъпно мафиотската си вина за моралната разруха на обществото върху други!”

2 коментара

Влезте, за да коментирате