Богомил Манчев: Жертва съм на политическо лице, високо 1.90 метра

Събота, 21 Септември 2013 10:35 Публикувана в У нас Прочетена 1194 пъти
Богомил Манчев Богомил Манчев

„Жертва съм на политически и частни интереси”, така собственикът на "Риск инженеринг" Богомил Манчев коментира в предаването "Животът и други неща" по БНТ вчерашната операция на ДАНС и прокуратурата в офиси на негови компании.

"Политическият привкус е да нахраним очакванията на улицата, а частният интерес е да ме махнат мен и да се даде работата на друг. Ще видите какво ще стане, той си има лице, висок е към 1.90", каза Манчев, визирайки човекът, чиито фирми ще получат поръчката. (Само две от "заподозрените" според Манчев лица отговарят на описанието, направи бърза справка "Свободен народ", но засега и ние като собственика на "Риск инженеринг" няма да рискуваме.)

Той уточни, че странното е, че са били изискани документи, които вече са били давани два пъти. "От тях не могат да научат нищо ново. Изненада ме съобщението, че имали информация, че са се унищожавали документи по проекта „Белене”. Ние нямаме такова желание. Ние ги правим документите, защото те доказват какво вършим", допълни Манчев.

Влезте, за да коментирате