Павел Чернев за Мира Радева: Тя е най-корумпираната

Понеделник, 23 Септември 2013 08:09 Публикувана в У нас Прочетена 1131 пъти

Мира Радева ръководи най-корумпираната социологическа агенция. Това откровение направи бившият депутат от „Атака” и настоящ лидер на не особено популярна националистическа партия Павел Чернев във VIP Brother. Който й плати, той печели изборите. Дяваш и толкова кинти, получаваш такъв рейтинг. Пред Радева Чернев се показа като мил и деликатен човек.

Тя се учуди от това и възкликна: Как е възможно в такова грамадно тяло да се крие такава душичка? Радева се закле пред Парис Хилтън в играта за истината, че никога не е деформирала резултати, както и че никой от политиците не й е въздействал да ги стъкмява. Само един, който влязъл на ръба в предишния парламент (вероятно Яне Янев, чиято партия едва прескочи 4%-овата бариера - б.ред.) й пратил хабер по друг човек. Опитал се да й въздейства на времето и Евгений Бакърджиев по повод сондажите за взривяването на мавзолея на Георги Димитров).


В същото време Чернев продължава да я коментира зад гърба й: Смятай докъде се е докарала, щом е довела и дъщеря си тук. Явно е много зле. \СД

Последно променена в Понеделник, 23 Септември 2013 08:27
Влезте, за да коментирате