Арестуваха заподозрян за убийството в Бургас

Понеделник, 23 Септември 2013 13:54 Публикувана в У нас Прочетена 1032 пъти

Павлинка Йовчева е убитата тази сутрин жена, съобщи комисар Милен Димитров, директор на ОД на МВР в Бургас.По случая има задържан, който в момента се разпитва. Сигналът в полицията е подаден около 8.15 часа тази сутрин, съобщиха от ОД на МВР. Инцидентът е станал в района на улиците "Поп Груйо" и "Оборище".54-годишната Йовчева бе застреляна в центъра на Бургас пред зеленчуков магазин тази сутрин. По неофициална информация тя е работила като директор на отдел "Дребно кредитиране" на банка в града.

Очевидци разказаха, че около 08.00 часа са се чули три изстрела. Според една от версиите мотив за престъплението е имотна облага, пише BurgasInfo.


Зеленчуковият магазин, пред който е станало убийството, се намира в триетажна жилищна сграда, а съвсем близо до нея има детска площадка. "В часа на убийството тук е много оживено. Родителите водят децата си в намиращата се наблизо детска градина. Можеше да стане още по-голяма трагедия“, разказали живеещи в района за бургаския сайт Flagman.bg.  /СД

Последно променена в Понеделник, 23 Септември 2013 13:58
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате