Юлиан Вучков: Бареков ме цензурира, искаше да ме пробута в Канал 3

Неделя, 29 Септември 2013 11:57 Публикувана в У нас Прочетена 1053 пъти

Юлиан Вучков обвини Николай Бареков не само че го цензурира, но и че се опитал да го спазари в Канал 3. В заверата срещу професора участвали още Мария Опренова и Маргарита Михнева.

Тези признания Вучков направи в предаването „На светло” с Люба Кулезич по Нова телевизия.

Той се оплака, че Бареков първо му обещал да има предаване всеки петък, но след това започнал да променя деня - веднъж четвъртък, друг път - сряда. Накрая съкратили и ефирното му време, което намалявало след всяко следващо предаване.

Когато Бареков бил в топли отношения с Бойко Борисов, налагал цензура срещу всяка критика срещу бившия премиер, разкри Вучков. След като отношенията между ББ и Бареков се вледенили, директорът на ТВ7 в оставка забранил да се критикуват БСП и ДПС.

Юлиан Вучков каза още, че лидерът на турнето „България без цензура” опитал да го спазари в Канал 3, за да го отлъчи от TV7. Когато разбрал, че номерът няма да мине, той притиснал собственичката Мария Опренова да се отметне от сключеното споразумение с професора, въпреки че по това време вече били уредени дори най-дребните детайли по него.

Вучков обвини и Маргарита Михнева, която се уплашила от конкуренцията на звезда като професора.

Люба Кулезич разигра етюда „обективна журналистика” и не позволи на проф. Вучков да намесва толкова много имена в истории с непотвърдени данни. Тя отсече, че разговорът започнал да става прекалено личен и прекъсна изявленията на Юлиан Вучков.

1 коментар

  • Връзка на коментара Бате Гойко Понеделник, 30 Септември 2013 12:35 публикуван от Бате Гойко

    Крайно време е недоразумението "Професор Вучков" да премине в музея на спомените от соца. Стига сте ни занимавали с него.

Влезте, за да коментирате