Пияни атакисти бомбят луксозен ресторант в Брюксел (видео)

Вторник, 01 Октомври 2013 06:27 Публикувана в У нас Прочетена 1447 пъти

По време на официалното си посещение в Брюксел нетрезви депутати от политическа партия „Атака” са предизвикали скандал в един от луксозните ресторанти в историческия център на града, като се опитали да се изнижат от заведението, без да си платят сметката. Инцидентът е възникнал миналата седмица, когато от партията на Волен Сидеров саботираха вота на недоверие срещу кабинета на Пламен Орешарски с оправданието, че имат предварително насрочени ангажименти в европейската столица, съобщи бТВ.

Служител на ресторант „Къщата на лебеда” потвърждава информацията за инцидента, подчертавайки, че „атакистите”, които се представили като български политици, били в „доста нетрезво състояние”.

„Когато пристигнаха, започнаха да поръчват порядъчно количество шампанско и грапа. От един момент нататък алкохолът започна да им идва в повече. Това ескалира в изблици на насилие над преминаващите край тях хора. Викаха сервитьорите, като ги замеряха с тапи и въобще тапи хвърчаха из цялото заведение. Заливаха с олио палачинки, които приготвяхме на място за други клиенти. В крайна сметка решихме да им спрем алкохола. Тогава те решиха да си тръгнат, без да платят сметка от около 1530-1600 евро. Наложи ни се да блокираме част от групата в заведението, докато не платят”, разказва пред bTV управителят на ресторанта „Къщата с лебеда" известен с това, че там през ХІХ век е написан „Комунистическият манифест” на Карл Маркс.

През 2010 г.по време на пътуването си от София за Франкфурт на Майн лидерът Сидеров е бил пиян, вдигнал скандал и е обидил на расистка основа екипажа на самолета на „Луфтханза”. След това на франкфуртското летище Сидеров нагрубил и германска полицайка, която е внесла оплакване срещу него. Тогава Сидеров бе принуден да се извини за поведението си, но това се случи, след като полицията в германския град потвърди пред български журналисти за поведението му.

Видеото можете да видите тук:

\СД

Последно променена в Вторник, 01 Октомври 2013 08:41
Влезте, за да коментирате