СЪЮЗЪТ ЗА СТОПАНСКА ИНИЦИАТИВА Е БЪЛГАРСКИЯТ ПАРТНЬОР НА ИЗРАЕЛСКАТА ТЪРГОВСКА КАМАРА

Четвъртък, 03 Октомври 2013 16:06 Публикувана в У нас Прочетена 810 пъти

На 2 октомври 2013 г. в Тел Авив беше подписан договор за сътрудничество между Съюза за стопанска инициатива и Израелската търговска камара.

За първи път фирми-членки на Съюза за стопанска инициатива ще имат уникална възможност да се обръщат директно към Израелската търговска камара и да ползват услуги и помощ в търсене на партньори и пазари в Израел, който е стратегически търговско-икономически партньор на България.Logo SSI-1

Израелската търговска камара се обърна към Съюза за стопанска инициатива за помощ за предоставяне на информация и сътрудничество за инвестиране в големи обществено-значими проекти в България в сферата на инфраструктурата, сигурността, телекомуникациите, селското стопанство, медицината и туризма.

Израелската търговска камара е водеща икономическа организация, представляваща най-големият сектор в Израел  - търговията и сектора на услугите. Основана през 1919 година, днес Израелската търговска камара обединява и защитава интересите на над 5000 асоциации, организации и фирми, работещи в повече от 120 сектора от различни икономически отрасли, включително: износ, внос, търговия, недвижими имоти, финансови и бизнес услуги. През последното десетилетие  организацията е постигнала редица успехи за промяна на икономическата политика за равни възможности и подпомагане на развитието на малкия и среден бизнес в Израел, премахването на бариерите пред вноса и отваряне на израелския пазар за конкурентен внос, намаляване на корпоративните данъци, намаляване на монополите на израелския пазар и др.

 

За допълнителна информация:

ПРЕСЦЕНТЪР тел. 0882 333 236  

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Последно променена в Четвъртък, 03 Октомври 2013 16:30
Влезте, за да коментирате