"Факторът Кошлуков" без Кошлуков

Събота, 05 Октомври 2013 09:14 Публикувана в У нас Прочетена 1583 пъти

"Факторът Кошлуков" днес води Стой(о Керев - любимецът на начинаещия политик и негов съгражданин от Пловдив Николай Бареков. На въпрос на зрителка събеседничката в студиото Мая Манолова потвърди, че е била поканена да участва лично от Кошлуков. "И намерихте мен", добави Керев, който по-късно в предаването вметна: "Никой не го е уволнявал". Все пак не потвърди, но и не отрече дали Кошлуков е напуснал. Едва към края на предаването заяви, че Кошлуков ще води предаването си.

"Извадиха ми сливиците. Трети ден не пуша, не пия, не ям тежки храни. Искам да ви кажа, че здравословният начин живот е силно надценен", пише в характерния си стил на стената във Фейсбук сам Кошлуков на 2 октомври. Остава да виси въпросът защо Кошлуков е работил за предаването си и какво е наложило спешната операция, която по принцип се планира. 

 

В първото издание на предаването си този сезон Емил Кошлуков съобщи за напускането си на "No Frame Media" и засегна въпроса дали предаването му ще остане в ефира на TV7. "Напускам „No frame media Bulgariа". Това е компанията продуцент на последните няколко издания на „Факторът Кошлуков". Дали след моето напускане предаването ще остане в ефир е решение, което самата телевизия трябва да вземе и това ще е предмет на разговори през следващата седмица. И в двата случая - и да остане и да спре, използвам повода да благодаря на едни хора, които не виждате. Това са хората зад камерите и прожекторите. Водещите стъпваме върху техните гърбове и обираме лаврите, а те са тези, които правят цялото предаване", заяви водещият Емил Кошлуков.

 

Кошлуков напусна ръководния си пост - председател на борда на директорите на продуцентка компания „No frame media" в средата на септември. Той обяви решението в страницата на предаването във Фейсбук и в личния си профил. Той остана водещ на най-рейтинговото публицистично предаване в ефира на TV7 „Факторът Кошлуков". Именно в самото начало на днешния брой на предаването си Кошлуков разясни ситуацията около телевизионното си бъдеще.След публичното си изявление водещият покани първия си гост с думите: „А сега да кажем „добро утро" на нашия първи гост, който може да се окаже и последен - министър Драгомир Стойнев". 

Последно променена в Събота, 05 Октомври 2013 10:33
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате