Витомир Саръиванов напуска телевизията на Бареков?

Събота, 05 Октомври 2013 12:44 Публикувана в У нас Прочетена 2573 пъти

Витомир Саръиванов напуска ТВ7, упорито говорят неговите колеги. Вито вече не издържал на натиска на доскорошния изпълнителен директор и сегашен неформален шеф Николай Бареков. Досега Саръиванов удържаше на безпардонния стил, който новоизлюпеният политик наложи след падането на кабинета „Борисов”, и се опитваше да се придържа към модерните журналистически стандарти. Чашата обаче преляла, когато Бареков го притиснал да му оказва „съпорт”, като го придружава в турнето му из страната под мотото „България без цензура”.

"Той е чувствителен и съвестен човек. Не може на черното да казва бяло. Няма да изтърпи срама, унижението и позора, на който се подлага Бареков, само и само да задоволи болните си амбиции да стане политик", казват колегите на Саръиванов.

 

Очаква се Вито да се върне в Нова телевизия. Той я напусна преди по-малко от година и се вля в редиците на ТВ7, която масово наемаше популярни журналисти. Ръководството на медията, която е смятана за перла в короната на империята „Пеевски”, силно се е загрижило за това кой ще замени опитния и талантлив водещ. Засега са се спрели на съгражданина на Бареков Стойчо Керев. След скъпото шоу „Трибунал”, което не оправда средствата си, от две седмици насам той води „Въпрос на гледна точка”, което върви със съмнителен успех.\СД

Последно променена в Събота, 05 Октомври 2013 14:03
Влезте, за да коментирате