Бареков към журналистите: Каквото направите за нас – берекят версим

Вторник, 08 Октомври 2013 16:00 Публикувана в У нас Прочетена 1154 пъти
Бареков към журналистите: Каквото направите за нас – берекят версим Източник: OFFNews

Николай Бареков обяви старта на медийно-политическия си проект с пресконференция. Той призова журналистите да го отразяват. „Каквото направите за нас – берекят версим”, завърши той апела си към медиите на българо-турски.

“Ако народът не повери властта в ръцете на една политическа сила, която е нова и има моралното право да управлява, сделките в парламента ще продължат”, откри той кампанията си, като очевидно намекваше за своя проект.

Бареков обяви, че ще организира 10 кръгли маси на различни теми в страната, а целта е да се формулират 10 проблема на държавата, с чието разрешаване да се заеме партията на Бареков. “Нашата програма ще се пише от българския народ, на място”, заяви партийният строител.

До края на месеца ще имаме 20 офиса в големите градове, каза водещият. Така структурите й ще са готови до февруари, когато, според него, социалното недоволство, изригнало в началото на тази година, ще се възроди заради нерешените проблеми с монополите, цените на тока и т.н.

Разходите за администрация на офисите, за наеми и консумативи ще се поемат от мен, заяви той. Той разполага с лични средства, които не били големи. „Смешни са”, добави Бареков.

По думите на Бареков в първите три месеца той сам ще  издържа партийните офиси със спестяванията си, а после в издръжката ще се включат представители на малкия и среден бизнес, които подкрепят партията. Скоро ще имаме подкрепа на една бизнес камара, обяви той, без да поясни коя е организацията.

Той отчете, че очаква срещу него да бъдат хвърлени огромни пари на кампанията за евроизборите: очакваме 1 милион гласа да бъдат купени от ГЕРБ и БСП. Въпреки това Бареков заяви, че очаква партията му да вземе от 2 до 4 места в Европарламента.

Тогава, по думите му, той ще може да поиска официално предсрочни избори в страната. Според водещия, сега това щяло да бъде излишно, защото въпреки прогнозите на социолозите, които вещаят преднина на БСП, избори сега биха върнали ГЕРБ на власт.

6 коментара

 • Връзка на коментара Mila Сряда, 09 Октомври 2013 12:05 публикуван от Mila

  Струва ми се, че доста често говори под влияние на емоциите. Това не е лошо, защото мисля, че показва, че му пука.

 • Връзка на коментара Рогатка Сряда, 09 Октомври 2013 10:54 публикуван от Рогатка

  Поли, те и да нямаше за какво, пак щяха да търсят и под вола теле! Само новина да има и дупетата ще си дават!

 • Връзка на коментара kiki Сряда, 09 Октомври 2013 10:22 публикуван от kiki

  Браво!! Много хубаво!!

 • Връзка на коментара Дафина Сряда, 09 Октомври 2013 09:54 публикуван от Дафина

  Убедена съм,че Бареков ще се справи с всичко, като например лично аз съм най-очарована от идеята за Евромайки и самата мисля да се включа. :)

 • Връзка на коментара Поли Сряда, 09 Октомври 2013 09:43 публикуван от Поли

  Ей, ма като почнете да се хващате за думата.... Много важно че казал така... По-вожно е какво е казал по същество!

 • Връзка на коментара един частник Вторник, 08 Октомври 2013 17:10 публикуван от един частник

  Малкият и средният бизнес, който уж крепи тоз юнак-балкански, бая ще трябва да се озори, за да му осигури издръжка на 20-те офиса :-))

Влезте, за да коментирате