Управляващите завземат Фейсбук, Орешарски се е раздвоил

Четвъртък, 10 Октомври 2013 16:32 Публикувана в У нас Прочетена 1065 пъти

Управляващите от БСП и ДПС трескаво се включват в социалните мрежи, показва проверка на Свободен народ он лайн. Вдъхновени от примера на протестите, които се организираха и продължават да се организират там, те очевидно бързат да наваксат изоставането, а и да са наясно с плановете им. Профили във Фейсбук имат почти всички депутати социалисти, най-младите от които поддържат връзка доста отдавна, а организациите им масово "живеят" във Фейсбук. Особено активен напоследък е и  председателят на ДПС Лютви Местан, който бързо набира приятели. Не остава назад и Георги Първанов с вече близо 4500 приятели. Във Фейсбук е "възкръснал" дори Тодор Живков в помощ на следовниците си.

След събитията около откриването на изложбата на Жюл Паскен и решението на Конституционния съд за връщането на Делян Пеевски в парламента, голяма активност проявява и премиерът Пламен Орешарски. Снощи на стената във Фейсбук се появи следният текст:

Пламен Орешарски
17 hours ago
Благодаря на всички,които ме подкрепят това е важно за мен!

 

След него 208 души са го отметнали като харесан, а десетина са побързали да изразят топли чувства. Не липсват и такива, които не ги споделят. Някои потребители са завързали разговор на тема "Истински ли и профилът на Орешарски?". Аз лично съм се сприятелил с 2 профила на Пламен Орешарски, но се питам дали дори един от тях е истински?, пита се някой. Разбира се, че не е истински, отвръща му друг.  Трети споделя, че се е сприятелил с два, но "мисля, че този може да е истински. този е по-сериозен от другия. в оня имаше закачка. и по това разбрах, че е фалшив - министър в БСП. така пишеше".

 

Проверка на Свободен народ он лайн потвърди, че премиерът има два профила и вероятно единият е от времето на тройната коалиция. Другият обаче е активен и дори тази сутрин, когато Орешарски отдавна би  трябвало да е на работа, профилът му бе активен в чата. Това поражда съмнения, че си е наел някой да обслужва профила му./СД

Последно променена в Четвъртък, 10 Октомври 2013 19:48
Влезте, за да коментирате