Орешарски избяга от протестиращите през задния вход на "Шератон"

Четвъртък, 10 Октомври 2013 19:52 Публикувана в У нас Прочетена 971 пъти
Орешарски избяга от протестиращите през задния вход на "Шератон" Снимка: бТВ.

Министър-председателят Пламен Орешарски отново беше посрещнат от протестиращи, този път на срещата му с Гръцкия бизнес съвет. Премиерът, благодарение на охраната си, отново финтира недоволните от политиката на кабинета и влезе през задния вход на хотел „Шератон”, съобщи бТВ.  Преди събитието имаше засилено полицейско присъствие, а самият вход на „Шератон” беше блокиран от два кордона полицаи, благодарение на които Орешарски успя да премине.

 

Срещата с участието на премиера бе в зала на "Шератон", като на отсрещната врата имаше залепен надпис „Оставка”. Гардовете на НСО своевременно го отстраниха. След дебата с представители на гръцкия бизнес в България, министър-председателят отново се сблъска с гражданското недоволство. Полиция н позволяваше на гневните демонстранти да се доближат до премиера и кортежа му.

Пламен Орешарски заяви, въпреки всичко, че се чувства прекрасно. Той отказа да коментира решението на Конституционния съд, което осигури връщането на Делян Пеевски в парламента.


„Смятам, че ГЕРБ прибързват с втория вот на недоверие, но това ми е общото впечатление, нека да видя мотивите”, заяви премиерът. \СД

Последно променена в Четвъртък, 10 Октомври 2013 20:12
Влезте, за да коментирате